Які вітаміни потрібні для волосся?

Здавна вважалося, що волосся є головною прикрасою українок. Жінки люблять розпускати, заплітати косу, зав'язувати грайливий хвостик та робити сучасні зачіски.

 

Але, на жаль, складності екології, незбалансований раціон, стреси та суперактивний темп життя викликають численні проблеми:

  • Сухість та ламкість.
  • Млявий ріст.
  • Випадіння.
  • Лупа.

 

А як же хочеться влітку зробити гарну зачіску, пройтися вулицею з міцними кучерями, що майорять на вітрі, підкреслюють молодість та чарівність. Усьому цьому сприяють вітаміни для волосся.

 

До речі, врахуйте цікаві факти:

  • Самопочуття волосся безпосередньо пов'язане зі станом шкіри та нігтів.
  • Чоловіки теж воліють мати густу шевелюру, хоча вони зазвичай замовчують такі проблеми.
  • Рудий колір має лише 4 % жителів планети.

 

Найважливіші речовини

 

Щоб купити комплекс вітамінів для волосся актуально ознайомитися з тим, які активні компоненти важливі для нашого волосяного покриву:

  1. А - жиророзчинний, він здатний нейтралізувати атаки вільних радикалів. Бере участь в окисно-відновних процесах, регулює синтез білків, нормалізує обмін речовин, незамінний для клітинних мембран та зростання клітин. Уповільнює старіння, зміцнює імунітет, благотворно впливає на якість шкіри, нігтів та волосяного волокна.
  2. Е – сприяє всмоктуванню А та надходженню інгредієнтів до цибулин.
  3. С – розчинний у питній воді, супроводжує засвоєння феруму. Підсилює імунний механізм, сприяє синтезу гормонів і колагену, роботі щитовидної та підшлункової залоз, підтримує кровотворення та проникність капілярів. Засвоюється з кальцієм та магнієм.
  4. Група В: В2 – називається творцем краси та допомагає харчуванню органів. В3 - для довжини, відповідає за природну пігментацію, перешкоджає появі ранньої сивини. В5 – без нього неможливе вироблення енергії, яке покращує кровообіг. В6 – для утворення кров'яних клітин та бореться з випадінням, оздоровлює шкіру голови.
  5. Залізо і Zn – їх дефіцит призводить до анемії, ослаблення та облисіння, уповільнення зростання.
  6. Collagen крім своїх знаменитих здібностей покращувати шкіру та суглоби, виявляється, ще корисний для локонів. Він робить їх еластичними та укріпленими.

 

Які добавки ви можете купити на нашому сайті

 

Мультивітаміни для волосся замовити можливо в інтернет-магазині VitaWorld.

 

Наш інтернет-магазин уважно підбирає постачальників БАДів за принципом надійності, лідерства на ринку та ретельно формує асортимент. Отже, пропонуємо вашій увазі найкраще для зміцнення і зростання волосся:

 

1. Complex від Country Life Maxi Hair, 120 вегетаріанських капсул.

 

Ефективний при ламкості, втраті блиску, повільному подовженні. У нього входять усі необхідні складові, calcium, йод, селен, Zincum, Cuprum, Холін. Екстракт Eqisetum, про його корисні властивості давно відомо, запобігає виникненню лисини.

 

2. Natrol, Advanced Beauty, 60 капс.

Допомагає при випаданні та витонченні пасм. Містить комбінацію із Zinc, Мідь, Марганець, Глікопротеїн, Лютеїн (з чорнобривців). Важливим компонентом є Гіалуронова кислота, вона добре зволожує волосся, завдяки чому воно виглядає доглянутим.

 

3. 21st Century, Advanced Formula, 50 таблеток.

Він призначений для привабливості ваших локонів. Включає: пальмітат, аскорбінова кислота, холекальциферол, альфатокоферилацетат, тіамін, рибофлавін, ніацин, гідрохлорид піридоксин, фолат, ціанкобаламін, біотин, пантотен та мінерали. Крім того, патентована трав'яна підтримуюча суміш: соєвий білок, хвощ, петрушка, шипшина, пивні дріжджі, бурі водорості, цитрусові.

 

4. Now Foods, Hair, Skin, Nails. 90 вегетаріанських пігулок.

Включає 20 корисних елементів, у тому числі і холін бітартрат (знижує рівень холестерину, захищає клітини та заспокоює нервову систему), желатин і L-пролін.

 

5. Beautiful Ally, Bluebonnet Nutrition Вітамінний комплекс для волосся. 60 капсул.

Драже мають приємний смак малини та включають органічні поживні речовини. Має у складі А, С, В7, Цинк, піптиди, глутатин, трансрасвератол, кошерні овочеві капсули. Є такий компонент як метилсульфонілметан (МСМ), основною складовою його є сірка, вона потрібна для синтезу кератину.

 

При існуванні проблем ви можете здати профільний аналіз на наявність вітамінів в організмі, що дозволить точно визначити причину захворювання і лікар призначить необхідні дозування та режим прийому. Наприклад, різні лабораторії в Україні, у всіх містах, роблять швидкий аналіз за 1-3 дні, що коштує від 1000 гривень і більше.

 

Замовляючи продукцію у нас, ви отримаєте клієнторієнтоване обслуговування: професійну консультацію, швидку доставку та оптимальну ціну!

 

Замовити вітаміни на сайті VitaWorld не лише зручно, а й вигідно!

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top