Найкращі мультивітаміни для дітей

Кожному маленькому організму необхідне надходження корисних мікроелементів для нормального розвитку і зростання. Для цього дитина повинна вживати достатню кількість продуктів, які містять вітаміни. Малюкові, у якого спостерігаються ознаки гіповітамінозу, виписують добавки, які покликані поліпшити стан організму.

 

Як вибирати мультивітамінні комплекси

 

Існує безліч різних препаратів, але варто звернути увагу на те, що не кожен може підійти для вашого чада. Зверніться до лікаря, він дасть направлення на аналізи, які покажуть дефіцит конкретних речовин. Таким чином, лікування буде дійсно ефективним. Результати від прийому будуть видні не відразу, тому що вони мають накопичувальний ефект. Але не варто занадто сильно захоплюватися, адже надлишок або не дає ніякого результату, або може нашкодити здоров'ю.

Виробники випускають в різних формах, спеціально щоб дитина не відмовлялася від прийому: в таблетках, сиропах, жувальних пастилках, льодяниках химерних форм. Їх можна приймати немовлятам і підліткам, для кожного є своя добова норма, для зовсім маленьких придумані спеціальні краплі.

Рекомендуємо придбати на нашому сайті якісну і сертифіковану продукцію від відомих брендів.

Мультівітаміни для Дітей Animal Parade Gold Natures Plus

Природний Захист Імунітету для Дітей EpiCor Healthy Origins

Протипростудний імуностимулюючий Комплекс BabyGola Erbenobili

Natures PlusAnimal Parade Пробіотичний Комплекс для Покращення Травлення

Мультимінеральний і Мультивітамінний Комплекс для Дітей U-Cubes Solgar

 

Дитячі полівітаміни містять велику кількість елементів, вони більш ефективні, якщо присутній дефіцит декількох видів. У будь-якому випадку, краще звернутися за консультацією до фахівців.

 

Найнеобхідніші вітаміни для розвитку малюка

 

Звичайно ж, всі вони важливі для повноцінного і здорового життя, але можна виділити кілька видів:

• Для профілактики рахіту, зміцнення кісткових тканин і для активного зростання - Вітамін Д. Завдяки ньому фосфор і кальцій засвоюються швидше. В основному джерело отримання цього компонента - сонце, а також корисні продукти червону ікру, тунець, лосось і вугор, маргарин, а також яловича печінка, перепелині яйця, гриби шиітаке і соєве молоко.

• Вітамін С - в першу чергу зміцнює імунітет, знижується ризик інфекційних захворювань. Він підтримує роботу всіх систем організму, тому що бере участь в роботі практично всіх органів тіла людини. Регулює процеси згортання крові, прискорює загоєння ран, засвоювання фолієвої кислоти і заліза, захищає від шкідливих токсинів.

• Для захисту клітин від різного роду пошкоджень приймають Вітамін Е. Він також швидко регенерує м'які тканини, нормалізує роботу нервової системи, розвиток м'язових тканин, артеріальний тиск, покращує загальний тонус організму. Дана речовина часто призначають недоношеним дітям. Його дефіцит призводить до погіршення імунітету і уразливості до різних захворювань.

• Сприятливо впливає на ріст і розумовий розвиток малюка - вітамін А, який присутній в таких продуктах харчування: ікра, печінка, риба, курячі яйця, сметана, сир, бринза, вершки, морква, петрушка, капуста, селера, кріп, хурма, диня , абрикоси і персики.

Не забувайте стежити за здоров'ям своєї дитини, давайте йому більше корисних мікроелементів в продуктах харчування, прищеплюйте любов до спорту і здорового способу життя. Забезпечте необхідні мультивітаміни і мінерали для дітей, тоді проблеми і хвороби перестануть турбувати назавжди!

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top