Надійний захист організму завдяки антиоксидантам

Надійний захист організму завдяки антиоксидантам

Антиоксиданти захищають нас від шкідливих впливів, таких як ультрафіолетові промені, вільні радикали, забруднені викиди. Їх часто називають чудодійною зброєю проти старіння шкіри і таких захворювань, як рак, інсульт або інфаркт.

Корисні властивості антиоксидантів

Захист шкіри від передчасного старіння

Вільні радикали завдають величезної шкоди нашій зовнішній оболонці. Пошкодження проявляються у вигляді зморшкуватої і сірої шкіри, якій не вистачає пружності, в слабких венах і варикозі, оскільки вільні радикали шкодять кровоносним судинам. Це явище також може призводити до підвищеного кров'яного тиску і іншим серцево-судинним захворюванням.

Збереження цілісності клітин

Вільні радикали є причиною багатьох проблем зі здоров'ям. Вони нападають на наші клітини і можуть зробити їх непрацездатними.

Поліпшення зору

Якщо пошкоджені дрібні судини очей, з'являються ознаки дегенерації і зниження зору.

Підтримка працездатності мозку

Якщо шкідливі речовини атакують судини головного мозку, рано чи пізно ці нападки можуть привести до інсульту. Пошкоджені нерви в мозку здатні погіршити психічний стан.

Антиоксиданти захищають хрящову тканину

Деякі бактерії можуть атакувати колаген в хрящовій тканині і порушити його молекулярну структуру, що може привести до таких проблем з суглобами, як артрит.

Попередження раку

Якщо ДНК клітин пошкоджена вільними радикалами, клітина може зруйнуватися. У тому випадку, коли власні механізми організму, які повинні вивести цю неправильно спрямовану клітину з циркуляції, виходять з ладу, вона може перетворитися в злоякісну пухлину.

Які існують антиоксиданти і як поповнити їх запас?

Найбільш відомими антиоксидантами є вітаміни С і Е, флавоноїди, каротиноїди, такі, як бета-каротин, а також мікроелементи цинк і селен.

У багатьох людей в харчуванні переважає хліб, молоко і м'ясо, які у великій кількості містять білки, вуглеводи і жири, але антиоксиданти в раціоні зустрічаються набагато рідше. Чого не вистачає, так це багатого вибору різних овочів і фруктів, натуральних олій, а також горіхів. Всі ці продукти є цінними джерелами антиоксидантів.

Не всі можуть дотримуватися різноманітного і здорового раціону. Особливо при симптомах дефіциту БАДи у вигляді таблеток або капсул ідеально підійдуть для підтримки організму в його роботі абсолютно природним чином. Тому необхідно поповнити запас додатковими харчовими добавками, які можна замовити на нашому сайті VitaWorld.com Таким чином, дієта на основі натуральних продуктів і регулярний прийом БАДів захищає від хвороб і передчасного старіння.

VitaWorld - надійний магазин харчових добавок

У нас величезний асортимент різних мінералів, трав, пробіотиків, амінокислот, вітамінів, комплексів з різних мікроелементів, а також спортивного харчування. Ми є надійними постачальниками американських, канадських і європейських харчових добавок. Співпрацюємо тільки з перевіреними і відомими брендами, такими як Solgar, American Health, Genacol, Erbenobili, Natures Plus і іншими. Здійснюємо кур'єрську доставку або доставку Новою Поштою в усі регіони і міста України: Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Житомир, Дніпро та інші. Ви можете залишити свій відгук або подивитися оцінки інших користувачів до кожного товару. Телефонуйте за номером або пишіть в чат і ми з радістю проконсультуємо Вас за будь-яких питань. Наше покликання - піклуватися про Ваше здоров'я!

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top