Необхідність вітаміну D і альтернативні методи поповнення його запасів

Необхідність вітаміну D і альтернативні методи поповнення його запасів

Вітамін D є одним з головних мікроелементів, які потрібні нам ще в утробі матері, для нормального розвитку мозку, кісток і нервової системи. Майже всі органи і тканини мають потребу в поповненні даними вітаміном. Він впливає на метаболічні процеси в кишечнику, мозку, серці, підшлунковій залозі, шкірі, лімфоцитах і ще на сотні функцій.

Безмежна користь

На відміну від інших поживних речовин, він діє скоріше як гормон, ніж вітамін; безпосередньо впливає на гени, відповідальні за контроль майже всіх аспектів розвитку клітин. Особливо необхідний для дітей, офісним працівникам і людям, які досягли похилого віку.

Найбільш важливою перевагою достатньої кількості вітаміну Д в організмі є те, що він допомагає запобігти певним захворюванням і негативному стану.

Психічні розлади

Вітамін D є важливою живильною речовиною для підтримки нашої нервової системи. Прийом біологічно активних добавок, який допомагає підвищити рівень вітаміну D, використовується для лікування людей, які страждають депресією, смутком, нервозністю.

Підтримка артеріального тиску

Люди з гіпертонією, які багато часу проводять на свіжому повітрі під сонцем і приймають БАДи, здатні поповнити нормальний рівень вітаміну D, тим самим знизити свій кров'яний тиск і привести його в норму.

Зменшення ризику раку

Підтримка високого рівня вітаміну D знижує ризик раку молочних залоз, хвороб серця, інсульту і артеріальних захворювань.

Зміцнення імунної системи

Низький рівень вітаміну D створює ризик захворіти вірусами або такими інфекціями, як застуда і грип. Він допомагає клітинам імунної системи вбивати бактерії, що викликають туберкульоз. Крім того, збільшує вироблення інсуліну.

Забезпечує сильні і міцні кістки

Допомагає організму засвоювати кальцій, поживну речовини, важливу для кісток. Літнім людям необхідний для підтримки в лікуванні симптомів остеопорозу.

Причини і симптоми дефіциту

Існує величезна кількість різних факторів здатних викликати дефіцит нашого сьогоднішнього героя.

  • Високий рівень забруднення перешкоджає поглинанню завдяки ультрафіолетовим променям.
  • Офісна робота, і недостатнє перебування на свіжому повітрі.
  • Зимовий та осінній сезон або життя в регіонах, де недостатньо сонячного світла.
  • Хвороби кишечника і інші захворювання, які блокують вироблення вітаміну Д.

Ці фактори стосуються багатьох людей, вони здатні викликати гостру нестачу, тому так важливо вживати інші джерела сонячного вітаміну, наприклад, найефективнішими вважаються харчові добавки.

За даними симптомами можна зрозуміти, що у Вас дефіцит вітаміну D:

  • Неуважність, втома, головний біль і погане самопочуття.
  • Болі в м'язах, дискомфорт при рухах, проблеми з вестибулярним апаратом.
  • Часті застуди, хронічний нежить або кашель.
  • Проблеми зі сном, уповільнення мислення, втрата уваги.

Біологічно активні добавки на сайті VitaWorld

Наш інтернет-магазин є одним з найбільших постачальників американських вітамінів в Україні. У нашому асортименті також можна знайти канадські і європейські вітаміни, комплекси, мінерали, амінокислоти, трави, а також ми займаємося спортивним харчуванням. При необхідності Ви можете отримати консультацію по телефону або в чаті з нашими фахівцями. Ознайомтеся з відгуками інших користувачів або залиште свою оцінку. У нас діє доставка в будь-який куточок нашої країни за кілька днів Новою Поштою або кур'єром. Всі сертифікати якості Ви можете знайти на нашому сайті. VitaWorld - піклуйтеся про своє здоров'я з нами!

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top