Вітаміни для жінок після 60 років

Після 60 років жінкам необхідно звернути особливу увагу на мультивітаміни для жінок 60+, тому що у них починається період постменопаузи. Зазвичай майбутні вікові зміни лякають, але не варто їх боятися. Молодість організму безпосередньо пов'язана з турботою про себе та комплексом процедур самоомолодження. Що це таке?

 

Омолодження включає такі дії:

 

  1. Активний спосіб життя та легкі фізичні вправи. Не ведіть сидячий спосіб життя, а плануйте день, цікавтеся новинками, насолоджуйтесь прогулянками на свіжому повітрі, робіть зарядку.
  2. Контроль за вагою. Ми бачимо, що багато людей у роках схильні до надмірної повноти. Це діє як зачароване коло. Вага сприяє апатії, що призводить до ще більшого апетиту. Дієта, яка підходить вам та енергійний графік зроблять вас стрункими.
  3. Важливо купити Вітаміни для жінок 60+. У цьому віці здатність кишечника засвоювати елементи погіршується, що викликає дефіцит. А без вітамінів порушуються багато функцій організму, з'являються хвороби. Тому забезпечення їх достатньої кількості є обов'язковим.

 

Які вітаміни необхідні жінкам після 60 років

 

  1. Вітаміни-антиоксиданти А, Е та С допомагають боротися з окислювальним стресом, який сприяє тому, що вільні радикали псують шкіру та погіршують здоров'я. Також ці вітаміни незамінні для профілактики серцевих та онкологічних захворювань.
  2. Кальцій та Д3 – попереджають крихкість кісток та переломи.
  3. Група В – вагоме підживлення нашого тіла: особливо потрібен В2 – для підтримки зорової функції. В 12 – для мнемічних процесів, так само оберігає від психічних відхилень та серйозних погіршень роботи головного мозку. В6 – зміцнює імунітет, який дуже слабшає в старості.
  4. Нікотинамід – його зменшення супроводжується безсонням, коливаннями емоцій, що дуже болісно для жінок після 60 років.
  5. Цинк – необхідний для функціонування ферментів, біосинтезу білків, гормонів, амінокислот, поліпшує пам'ять і імунітет.
  6. Колаген – це білок у формі нитки, який міститься у м'язах, шкірі, суглобах та кістках. Його основна мета – підтримувати гнучкість цих тканин.

 

Які БАД замовити в Україні можливо у нас на сайті?

У нашому інтернет-магазині ви можете підібрати комплекс вітамінів для жінок 60+. Отже, пропонуємо ТОП-3 препарати:

 

1. New Chapter, Every Woman, щоденні вітаміни для жінок, 24 пігулки.

 

Ефективний при серцево-судинних захворюваннях, гормональних проблемах, занепаді сил, болях у суглобах. Він розроблений спеціально для жінок 55+. У складі: бета-каротин, аскорбінова кислота, холекальциферол, токоферилацетат, філлохінон, тіамін, рибофлавін, ніацин, гідрохлорид піридоксин, фолат, ціанкобаламін, біотин, пантотенова кислота, необхідні мікроелементи, суміш для шлунку та суміш для підтримки гормонів (прутняк (ягоди), органічна червона конюшина, органічна малина (листя).

 

2. 21st Century, One Daily, щоденні вітаміни та мінерали для жінок 50 +, 100 пігулок.

 

При порушенні мислення, пам'яті та концентрації, втраті сил, ослабленому імунітеті. Головна перевага в тому, що все необхідне надходить до організму завдяки одній капсулі на день.

 

Входять усі необхідні складові та фолієва кислота, кальціум, йод, селен, магній, zincum, мідь, марганець, хром, молібден.

 

Компанія 21st Century, це один з лідерів американських БАДів та переможець численних конкурсів, що оцінюють якість, технології та доступність ціни добавок.

 

3. MegaFood, Women Over 55 One Daily, Multivitamins для жінок 55 +, 60 и 90 таблеток.

 

При розладі нервової системи, крихких кістках, для стабілізації настрою, імунності.

 

Корпорація Мега Фуд цікава своєю філософією. Сировина закуповується лише в перевірених постачальників, які є сімейними фірмами. Мультивітаміни поєднуються із сумішшю, що виготовлена з цілісних харчових продуктів. Компанія ставить собі завдання при переробці овочів і фруктів зберегти максимум природних властивостей. У виробництві не використовуються високі температури та руйнівні технології.

 

Це відображено у вигодах комбінації. Вона містить 19 активних елементів та фенольну фруктову суміш: органічні апельсини, журавлину, лохину.

 

Відома кубинська балерина, Алісія Алонсо, виконавиця ролі Жизель, останній свій танець станцювала у віці сімдесяти п'яти років у балеті Метелик. І це при тому, що в молодості її кар'єра була під загрозою через операцію на очах, яка прикувала її до ліжка на цілий рік. Але бажання танцювати було настільки сильним, що вона проводила тренування у своїх мріях. Після того як змогла рухатися, сталося чудове повернення до улюбленої професії. Ця історія є надихаючим доказом здійснення мрії. У будь-якому віці ви можете почуватися впевнено, молодо, а головне здорово!

 

Замовити вітаміни для жінок 60+ в Україні ви можете у нас, у нашому інтернет-магазині за найоптимальнішими цінами, зі зручною доставкою та безкоштовною консультацією спеціаліста!

 

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top