Вітаміни для вагітних, які добавки дійсно необхідні?

Вітаміни для вагітних, які добавки дійсно необхідні?

Майбутні мами повинні стежити за своїм здоров'ям і за здоров'ям своєї дитини ще під час вагітності. Необхідно, щоб лоно матері була ідеальним середовищем для нормального розвитку і за це відповідає саме жінка, яка носить дитину. Для цього їй необхідно забезпечити свій раціон належним запасом вітамінів, мінералів та інших необхідних мікроелементів. Наше завдання порекомендувати Вам найкращі харчові добавки для народження здорового малюка.

Лікарі рекомендують біологічно активні добавки, але перш ніж самостійно приймати їх, все-таки потрібно проконсультуватися саме з Вашим лікарем. На нашому сайті VitaWorld є всі необхідні БАДи для вагітних, кожен продукт має сертифікат якості і є абсолютно безпечним.

Збалансована дієта і активні харчові добавки абсолютно точно забезпечать всі необхідні речовини для Вас і Вашого чада. Існують спеціальні вітамінно-мінеральні комплекси з багатими формулами, які призначені виключно для вагітних.

Фолієва кислота - перше, що потрібно вагітним

Лікарі рекомендують ще при плануванні дитини приймати фолієву кислоту. Вона особливо необхідна в першому триместрі. Здатна знизити ризик цілого ряду вроджених дефектів у плода. Даний вітамін сприяє здоровому фізичному і психічному розвитку дитини.

Фолієва кислота необхідна для формування нервових закінчень і нервової системи в цілому. Цінними постачальниками фолієвої кислоти є в основному різні види овочів, такі як помідори, а також рис, дріжджі і пшениця.

Щоденне споживання має становити від 600 до 1000 мкг. Забезпечити нормальне надходження одним лише харчуванням не вийде, необхідні додаткові джерела. Купити вітаміни для вагітних в Україні, Києві та інших містах можливо в нашому інтернет-магазині. У нас діє швидка доставка всього за кілька днів кур'єром або Новою Поштою.

Біоактивна Форма Фолієвої Кислоти (В9) 800мкг, MegaFolinic, Source Naturals

Вітамін Д - підтримка розвитку кісток

Тіло здатне синтезувати цю речовину завдяки ультрафіолетовим променям сонця, які потрапляють на нашу шкіру. Нормальне надходження в організм важливо, серед іншого, для здорових, міцних кісток, як для мами, так і для дитини. До речі, передбачувана добова потреба у вітаміні D під час вагітності не вище, ніж у інших дорослих. Але проблема в тому, що і у дорослих часто зустрічається дефіцит даного елемента.

Це єдиний вітамін в своєму роді, холекальциферол може вироблятися самим організмом людини на сонці, але часто в зимовий період часу або осінній, організму не вистачає ультрафіолетових променів. Задовольнити потребу даної речовини завдяки дієті фактично неможливо, але біологічно активні добавки здатні покрити більшу частину потреби у вітаміні D.

Вагітність - це час, коли деякі жінки свідомо уникають сонячного світла. Причина в тому, що багато дівчат відчувають проблему підвищеної пітливості або їх шкіра швидко утворює непривабливі пігментні плями, а також висипання, з'являється тоді, коли організм відчуває надлишок сонця. Таким чином, шкіра сама може виробляти вітамін D. А ще запаси даної речовини швидко поглинаються, тому необхідно регулярно поповнювати і оновлювати їх.

Різні чинники можуть впливати на збереження нашого сонячного вітаміну в організмі. Вітамін D є важливим елементом для обробки кальцію, а також для хорошого стану опорно-рухової системи. Його дефіцит шкідливий для кісток, вони втрачають твердість структури. Це захворювання називається рахіт, і страждають їм діти з дефіцитом сонця.

Щоб запобігти дефіциту, вагітні жінки повинні регулярно піддаватися впливу сонця. Рекомендована тривалість сонячного світла залежить від сезону, широти і типу шкіри. Наприклад, в нашій рідній Україні люди зі світлим типом шкіри повинні проводити приблизно 25-30 хвилин в літній день під відкритим небом.

Якщо Ви хочете підтримати організм, рекомендується регулярно вживати продукти, такі як жирна морська риба, наприклад, лосось, оселедець, форель.

Використання добавок з вітаміном D під час вагітності рекомендується, якщо лікар виявив, що у майбутньої матері є дефіцит, який шкідливий для здоров'я.

Вітамін D-3 10000IU, Now Foods

Вітамін А - творець тканин ембріона

При вагітності, точніше з 4-го місяця, потреба в вітаміні А значно збільшується. Дана речовина важливо для росту клітин і тканин, а також для розвитку легенів дитини. З іншого боку, необхідно дотримуватися чіткого дозування препарату, яка вказана в інструкції і на упаковці кожної добавки.

У першому триместрі вагітності майбутнім мамам слід їсти печінку, тому що вона містить багато вітаміну А. З приводу добавок, краще радитися з лікарем і здати необхідні аналізи на дефіцит вітамінів, оскільки надлишок також може бути дуже шкідливим. Починаючи з другого триместру вагітності, фахівці можуть порекомендувати спеціальні біологічно активні добавки, а також комплекси з цілою групою ретиноїдів.

Забезпечте себе не тільки БАДами, але і правильним харчуванням: молоко, йогурти, кефір, яєчний жовток, морква, зелені овочі.

Вітамін A 1500 мкг, Solgar

Вітамін Е - підтримка імунної системи

Під час періоду вагітності значно збільшується потреба у вітаміні Е. Він допомагає здоровому обміну речовин, і захищає клітини організму від вільних радикалів. Ті, хто дотримуються збалансованої дієти і вживають харчові добавки, зазвичай отримують достатню кількість цього жиророзчинного речовини. Він в основному міститься в рослинних оліях, таких як лляа і соняшникова олія. Інші джерела включають фундук, мигдаль і різні горіхи. Організм потребує елементі, зокрема, для здорової імунної системи і для детоксикації організму від вільних радикалів, що руйнують клітини. Це агресивні сполуки кисню, які зустрічаються в природі в обмінних процесах, а також, наприклад, при палінні.

Вітамін Е 1000IU, Healthy Origins

Вітамін С - сильний антиоксидант

Вагітність виснажує жіночий організм, на дитину йдуть всі корисні речовини, тому потрібно їсти за двох. Імунна система часто страждає від нестачі корисних елементів, роблячи майбутню маму більш сприйнятливою до інфекцій. Нормальне постачання аскорбіновою кислотою може протидіяти різним вірусам, інфекцій і захворювань. Вітамін С має ще й інші, більш важливі завдання, для матері і ще не народженої дитини. Наприклад, він необхідний для побудови сполучної тканини, кісток і зубів. Допомагає хорошому засвоєнню заліза.

Потреба в аскорбінової кислоти під час вагітності збільшується. Тому Ви повинні регулярно їсти продукти і включити в раціон біологічно активні добавки з вітаміном С. Добрими джерелами є, наприклад, свіжі фрукти, такі як цитрусові, чорна смородина, свіжі овочі і картопля.

Вітамін С-1000, Wellness, Source Naturals

Вітаміни групи В формують мозок дитини

Вегетаріанство і веганство може загрожувати різким недоліком групи вітамінів В, особливо під час періоду вагітності, що призводить до неприємних наслідків. Цей вітамін важливий для формування крові і в основному міститься в продуктах тваринного походження: м'ясі, рибі, морепродуктах, яйцях і молочних продуктах.

Вегани, які не їдять м'яса, риби, молочні продукти і яйця, потребують Бади і комплекси вітамінів групи В, а тим більше, під час вагітності, коли потреба в різних мікроелементах збільшується. Дефіцит може привести до відхилень у розвитку ембріона.

Нормальне споживання B1, B2, B6 і B12 важливо для правильного розвитку мозку дитини, зміцнюється імунна система і формується зір, ДНК і кровотворення.

B-Комплекс 50, Bluebonnet Nutrition

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top