Erbenobili і Solgar: який бренд підходить Вам?

Erbenobili і Solgar: який бренд підходить Вам?

Для початку дізнаємося трохи інформації про ці виробники.

Solgar - виробник висококласних продуктів

Solgar - всім відома компанія преміальних біологічно активних добавок, яка була заснована в 1947 році в Нью-Йорку (Сполучені Штати Америки).

Вони виробляють близько 450 товарів, які мають різну дію. Кількість щорічно зростає завдяки величезній науково-дослідницькій команді, що складається з учених, лікарів, дієтологів та інших фахівців.

Уся сировина для виготовлення біодобавок вирощується на власних фермах Solgar, які відповідають всім санітарним вимогам. Сам продукт проходить безліч перевірок на якість, ефективність і безпеку.

Нова і перспективна компанія Erbenobili

Про Erbenobili напевно Ви чули не так часто як про Solgar, а все тому, що це молода команда виробників природних комплексів і БАДів з Італії (містечко Барі).

Масштаби виробництва не такі великі, як у компаній Now Foods або Solgar, але воно має відмінну рису, яка приваблює безліч клієнтів купувати саме продукцію Erbenobili. Весь секрет криється в застосуванні Spagyric Science. Це особливий метод вирощування та обробки сировини, який полягає в єднанні з природою. Для вирощування трав, овочів і фруктів використовується спеціальна теплиця трикутної форми і наукова лабораторія, площею 800 м2, де встановлено сучасне обладнання, яке контролює температуру, вологу, клімат, а також цілодобово звучить мелодія для стимуляції рослин.

Отже, яку компанію вибирати, і в яких випадках?

Вартість

Перше, на що дивиться кожен покупець - це ціна. Вартість товарів від Solgar на порядок вища, звичайно ж, це пов'язано з багаторічною історією бренду і його популярністю. Тому, якщо Ви побачите ідентичні товари, наприклад аскорбінову кислоту (вітамін С), вигідніше купити Erbenobili, адже фактично вміст нічим не відрізняється.

Асортимент

Тут виграє Solgar, адже компанія виробляє величезну кількість продуктів, в тому числі і ексклюзивні формули. Тому Ви можете просто не знайти у Erbenobili необхідний, для вирішення Вашої проблеми, БАД. Хоча і у італійців є свої запатентовані комплекси, до речі, вони спеціалізується на добавках для імунітету, серця і для чоловіків або жінок старше 50.

Виробництво

Тут можна відзначити обидві фірми, оскільки у них є власне виробництво сировини, які строго контролюються за всіма стандартами якості. Але якщо Вас зацікавила система Spagyric, і Ви хочете відчути на собі силу природи, то віддавайте перевагу не американському, а італійському виробнику.

Бажання спробувати нове

Якщо Вами рухає даний мотив, то компанія Erbenobili - це відмінний спосіб випробувати новинку на собі і залишитися задоволеними. Вони гарантують безпеку, результат і ефективність, а також виключають алергічні реакції, завдяки своїм м'яким формулами без хімії, барвників і консервантів.

Якщо Ви вживаєте тільки халяльні або кошерні продукти

Solgar виробляє продукцію відповідно до стандартів, про це вони вказують на упаковці, оскільки цінують бажання і вибір кожної людини.

Веганам і вегетаріанцям

Обидві фірми підходять для людей, які не вживають м'ясо і продукти тваринного походження. Але обов'язково перевіряйте чи вказано це на упаковці, щоб не помилитися, адже існують добавки, які роблять саме з продуктів тваринного походження. Обов'язково існують аналоги для вегетаріанців або веганів, наприклад, сироватковий протеїн з молока і протеїн з гороху.

 

У будь-якому випадку, вибір за Вами! Наше завдання підказати, якщо Вам потрібна консультація, не соромтеся дзвонити нам або писати в чат, ми швидко відповімо і допоможемо.

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top