Як приймати Омега-3?

Як приймати Омега-3?

Щоб організм людини міг нормально функціонувати, йому обов'язково потрібні поліненасичені кислоти Омега-3. Вони необхідні для зміцнення імунної системи, підвищення життєвих сил, поліпшення активності головного мозку і нормалізації функціонування внутрішніх органів.

 

Щоб отримати максимальний ефект, обов'язково потрібно знати, як правильно пити Омега-3. Найчастіше їх прийом виконується з метою профілактики взимку, коли захисні сили організму помітно слабшають. Перед тим, як вибрати Омега-3, необхідно дізнатися про всі позитивні якості.

Омега-3 - як приймати для отримання ефекту?

Основне питання, яке цікавить споживачів: як приймати Омега-3 - до їжі або після? Зазвичай подібна інформація вказана на упаковці добавки. Важливо, щоб вона позитивно впливала на:

  • Суглоби. Добавка має протизапальну і імуномодулюючу дію. Якщо правильно вибрати Омега-3, можна відзначити зниження болю і усунення ранкової скутості.
  • Очі. Вченими зазначено, що у пацієнтів, після того, як вони починають приймати Омега-3 в капсулах, на очах довше затримується слізна плівка, завдяки чому зволоження залишається достатнім.
  • Мозок. За допомогою Омега-3 навколо нейронів утворюються оболонки. Це дозволяє значно поліпшити функції головного мозку.

 

Добавка дозволяє позбавитися від зайвої ваги, попередньо слід дізнатися, як приймати Омега-3 для схуднення, до або після їжі. Якщо дозування розраховане вірно, значно прискорюються обмінні процеси. Жири при цьому не накопичуються, починаються окислювальні процеси. Важливо пам'ятати про достатні фізичні навантаження. Перед тим, як пити Омега-3 в капсулах пацієнтам з атеросклерозом, слід враховувати, що дози повинні бути високими. В такому випадку відбувається зниження рівня тригліцеридів крові, що сприяє полегшенню больових симптомів.

 

Як вибирати Омега-3, як правильно пити і як довго можна? Це залежить не тільки від стану людини, а й від раціону його харчування. Для насичення жирними кислотами необхідно два рази на тиждень їсти рибу жирних сортів. При цьому не потрібно вивчати Омега-3, як приймати їх дорослим і дітям, досить готувати страви з лосося, оселедця, сардини і скумбрії. Користь принесе вживання в їжу морської капусти і сушених азіатських водоростей. Як приймати Омега 3, 6, 9? Досить вживати масло і насіння льону. Насіння попередньо потрібно розмолоти. У будь-якому випадку перед тим, як приймати вітаміни Омега-3, необхідно проконсультуватися з фахівцем. Він розповість все про Омега 3, 6, 9 1000 мг: як приймати, як пити вітамін, до їжі або після, як довго можна його приймати. Не варто нехтувати консультацією, будь-які добавки можуть принести не тільки користь, але і шкоду.

Омега-3 - як пити?

Поліненасичена кислота необхідна для збереження гостроти зору, краси шкіри та захисту судин. Перед тим, як пити Омегу 3, 6, 9, необхідно враховувати, що їх синтез в організмі не виробляється. Як правильно приймати Омегу-3, як часто приймати вітамін? Добавка Омега-3 - як пити дорослим, може підказати тільки фахівець. Для цього здається спеціальний аналіз, на підставі якого обчислюється дозування. Перед тим, як пити капсули Омега-3, необхідно врахувати, що щоденна доза для дорослого становить не менше 2 грамів

 

Перед тим, як пити Омегу 3, 6, 9, потрібно також врахувати відсутність протипоказань:

  • проблем зі згортанням крові;
  • алергії на морепродукти;
  • наявності кровотеч;
  • вагітності і лактації;
  • гострих захворювань.

 

Як довго можна приймати Омега-3 - може вирішувати тільки фахівець. Багато споживачів цікавляться, як пити Омега-3, до або після харчування? Рекомендується прийом добавки через 30 хвилин після прийому їжі. Завдяки цьому поживні речовини максимально засвояться. Іноді людина не може перенести специфічний смак добавки, в такому випадку приймати її потрібно під час прийому їжі. Капсули при цьому не розжовуються, запити їх потрібно великою кількістю води. Найчастіше комбінується прийом Омега-3 і вітаміну D. У сонячні дні організм людини самостійно синтезує вітамін Д. У похмурі осінні і зимові дні його потрібно приймати додатково, у вигляді добавок.

 

Добавка в капсулах має величезну перевагу перед продуктами харчування. В такому випадку речовина виходить більш концентрованою. Також слід враховувати, що в процесі виробництва усунені всі шкідливі домішки, які можуть бути отримані при вживанні в їжу риби. Не менш важливим є питання: Омега-3 - як вибрати? Перш за все слід звернути увагу на виробника. Існує чимало компаній зі світовим ім'ям, які випускають харчові добавки. В такому випадку споживач може бути впевненим у тому, що отримує якісний продукт.

 

На сайті vitaworld.com.ua, який є дистриб'ютором відомих світових виробників, можна придбати якісні харчові добавки. Консультант в телефонному режимі допоможе зробити оптимальний вибір. При необхідності буде підібрано альтернативне рішення.

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top