Новий бренд дитячих вітамінів на VitaWorld

Gummi King - це популярний американський виробник дитячих жувальних мультивітамінів, який тепер є і в нашому асортименті VitaWorld.

Ми з радістю представляємо вам мультивітаміни Gummi King, які виробляються в США з 2000 року:

  • Виробниче підприємство відповідає всім вимогам FDA (Food and Drug Administration).
  • Відповідає стандартам якості GMP (Good manufacturing practice).
  • Виробництво повністю відповідає стандартам NSF, що завірено організацією QAI (Quality Assurance International).
  • Gummi King володіє науково-дослідною лабораторією, де вчені розробляють і виробляють ефективні добавки.

Сучасний бренд вітамінів для дітей Gummi King

Для компанії головною рушійною ланкою є оздоровлення дітей і пробудження їх інтересу до корисних продуктів. Оскільки неймовірно складно вмовити дитину щодня приймати вітамінні таблетки, розробники мультивітамінів Гаммі Кінг вирішили зацікавити малят приємним смаком, запахом і незвичайною формою корисних желейних цукерок. Вони містять цілий спектр вітамінів, мінералів, і інших необхідних дитячому здоров'ю, елементів.

Мармеладні вітамін для дітей Gummi King одні з перших в своєму роді, вони підходять веганам і вегетаріанцям, не містять желатину, глютену. Містять пектин і тільки натуральні ароматизатори, барвники.

Вчені даного бренду регулярно модернізують існуючі формули і створюють нові склади з максимально натуральних і корисних інгредієнтів.

У Gummi King прагнуть не завищувати ціни на продукцію, щоб кожна дитина змогла отримати необхідну йому кількість поживних елементів для здоров'я.

Соціальна відповідальність компанії

Бренд прагне не тільки створювати корисні продукти, які зміцнюють здоров'я дітей по всьому світу, від Америки до Європи, а й допомагати малюкам й іншими способами. Gummi King є партнером Фонду досліджень ювенільного діабету, який є найбільшим дослідницьким проектом, що прагне знайти ліки для дітей і підлітків, які страждають на діабет 1 типу.

Чому варто вибирати дитячі добавки на нашому сайті?

VitaWorld є одним з найбільших інтернет-магазинів в Україні, який пропонує величезний вибір біологічно активних добавок від американських, канадських і європейських брендів. Ми вибираємо тільки перевірені і сертифіковані бренди зі світовим ім'ям. У нас ви знайдете тільки оригінальну продукцію за вигідними цінами. Наша мета - допомогти вам, тому у нас працюють професійні консультанти в сфері нутриціології. Піклуйтеся про своє здоров'я і здоров'я ваших близьких разом з нами!

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top