Чому варто купити добавки Solgar?

Solgar - виробник біодобавок із золотими етикетками. Компанія була заснована в 1947 році, є найавторитетнішим брендом з виробництва вітамінів у США.

Продукти Солгар займають лідируючі місця з експорту, їх біологічно активні добавки продаються в 60 країнах світу: в Америці, Канаді, Європі, Азії, Австралії і так далі.

Опитування онлайн-покупців Global Praxis показало, що 98% респондентів, які пробували товари від Solgar, рекомендують їх для вживання. Давайте разом розберемо, чому вам також варто зупинити свій вибір на цій компанії.

Широкий асортимент БАДів

Американський виробник Solgar налічує понад 500 харчових добавок різних призначень. Тут ви знайдете добавки для:

  • Підтримки кісток та суглобів.
  • Захисту імунної системи.
  • Поліпшення сну.
  • Підтримки під час стресу та депресії.
  • Нормалізації травлення, схуднення та контролю ваги.
  • Захисту серцево-судинної системи.
  • Поліпшення і захисту зору.
  • Поліпшення загального стану організму та компенсації нестачі в раціоні.

БАДи призначені для людей різного віку: літніх, дорослих, дітей і немовлят. Продукція не викликає алергічних реакцій, більшість препаратів не містить: цукор, сіль, крохмаль, дріжджі, зерно, сою, пшеницю, глютен та молоко.

Підходящі для себе товари зможуть знайти мусульмани і юдеї, а також вегани та вегетаріанці, звертайте увагу на спеціальні позначення на упаковках.

Власне високотехнологічне виробництво

Вся продукція Solgar виготовляється в США на власному високотехнологічному виробництві, яке відповідає міжнародним нормам: фільтрація води USP, фільтрація повітря HEPA

Формули розробляються науковими співробітниками, лікарями та дієтологами на регулярній основі. Асортимент постійно поповнюється унікальними передовими добавками, які відповідають принципам доказової медицини.

Добірна сировина закуповується у надійних і перевірених партнерів. Вона ретельно тестується на чистоту та безпеку.

Препарати виробляються невеликими партіями задля забезпечення свіжості. Не використовується ГМО, штучні барвники, ароматизатори, консерванти тощо.

Головний принцип компанії: відданість «Золотому стандарту», що означає дотримання абсолютної якості всіх продуктів Solgar.

Турбота про довкілля

Купуючи продукцію Солгар, ви можете бути впевнені, що не шкодите екології та підтримуєте суспільство. На це є кілька причин:

  • Усі БАДи фасуються у пляшки з бурштинового чи зеленого скла, не пластику, які підлягають вторинній переробці.
  • Виробник має статус Carbon Neutral з 2010 року, а це означає, що Solgar дотримується норм викидів вуглекислого газу та прагне вжити заходів для їх скорочення.
  • Компанія інвестує у екологічні проекти.
  • Solgar займається благодійністю, допомагає фінансово та забезпечує добавками бідне населення.

Придбати оригінальні вітаміни Солгар в Україні ви можете у нашому інтернет-магазині VitaWorld за найвигіднішими цінами!

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top