Ребрендинг Vitaworld 2022

Vitaworld — один з найбільших інтернет-магазинів американських вітамінів в Україні, заснований у 2017 році. Спеціалізується на товарах для здоров'я, БАДах і спортивному харчуванні. У нас ви можете знайти ресурси з усього світу, щоб підтримати ваше здоров'я!

У 2022 році ми відзначаємо 5-річчя компанії та запускаємо перший масштабний ребрендинг. Наші дизайнери та розробники не лише оновили зовнішні характеристики, але й додали багато цікавих фішок для зручності клієнтів.

Дізнайтесь докладніше про ребрендинг інтернет-магазину Vitaworld у 2022 році у нашій статті.

Головні цілі ребрендингу Vitaworld

Перед нашою командою стояла низка непростих завдань, для реалізації яких нам знадобилося чимало часу, креативності та професійних умінь.

  • Оновити логотип бренду, щоб він відображав наше прагнення до органіки та природності, був яскравішим і незабутнім, виділив компанію серед конкурентів.
  • Створити візуальні атрибути, які відобразять наше позиціонування і залучать нових клієнтів.
  • Бути у тренді та дотримуватися сучасної концепції сайту, який відповідав би вимогам і потребам користувачів.
  • Забезпечити наших клієнтів зручною навігацією, зрозумілою для інтуїтивного використання.

Що змінилося?

Логотип. Тепер «обличчя нашого бренду» відображає наше єднання із природою, адже ми співпрацюємо з виробниками, які пропонують натуральні харчові добавки без ГМО.

Зовнішній вигляд сайту. Новий дизайн оформлений у приємних кольорах морської хвилі, смарагду, Чорного моря, крім того, інтерфейс став зручнішим і зрозумілішим.

Карта сайту. Деталізоване меню сайту допоможе вам швидко зорієнтуватися в нашому асортименті біологічно активних добавок.

Розумний пошук. Удосконалений пошук Vitaworld чітко та швидко підбере потрібний вам продукт, виключить нецільові результати.

Вішліст (список бажань). Зайшовши в свій обліковий запис, ви можете вподобати товари, які бажаєте придбати у майбутньому. Вони зберігатимуться у вашому профілі навіть після виходу з нього.

Порівняння товарів. Ця нова функція дозволить вам вибрати товари та порівняти їхні головні характеристики в одному вікні. З цього моменту вам більше не потрібно відкривати десятки вкладок і запам'ятовувати особливості кожного продукту.

Категорія "Акції". Ми помістили всі акційні пропозиції в одну категорію. Скористайтеся фільтром, щоб вибрати дію, бренд, ціну та інші особливості БАДу, який ви шукаєте.

Контакти для оптових клієнтів. Ми у Vitaworld прагнемо взаємовигідної співпраці, для цього створили окрему телефонну лінію і електронну пошту для оперативного регулювання на пропозиції. Телефонуйте на номер +38(063)119 2079 або пишіть на email [email protected].

Автоматичне нарахування бонусів. Тепер постійним клієнтам знижки нараховуються автоматично в особистому кабінеті.

Нові методи комунікації. Ви можете зв'язатися з нами не тільки за телефоном або у JivoChat на сайті, але й за допомогою соціальних мереж: чат-бота Facebook, Telegram, Viber.

Промокод за реєстрацію. Після реєстрації ви отримаєте лист із промокодом на 50 гривень.

Який результат дав нам ребрендинг?

Приємний та зрозумілий дизайн. Текст і шрифт стали більш читабельними, картки товарів краще сприймаються, тішить око приємна колірна гама.

В ногу з часом. Сайт відповідає сучасним тенденціям, оптимізований для пошуку, завантаження стало ще швидшим.

Зручний інтерфейс. Навігація на сайті стала максимально зручною.

Позитивні відгуки. Отримуємо позитивні відгуки не лише від клієнтів, а й від співробітників, які відзначають той факт, що працювати з сайтом стало набагато простіше.

 

А як ви ставитеся до таких кардинальних змін вам сподобалося?

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top