Тонізуючі напої для бадьорої осені

Кінець осені – це один із найскладніших періодів для організму людини. Нас атакують віруси та інфекції, ми відчуваємо втому та нудьгу, нам не вистачає енергії, щоб справлятися з роботою та будинком. Вам знайомі ці неприємні відчуття?

Не впадайте у відчай, вихід є! Ми пропонуємо вам ознайомитися з добіркою тонізуючих корисних напоїв, які допоможуть вам покращити самопочуття не лише восени, а й узимку.

Напій-Антистрес CALM Natural Vitality

The Anti-Stress Drink Mix – ідеальний продукт для тих, хто втомився справлятися зі щоденним стресом. Призначений для людей, які не сприймають глютен, веганів та вегетаріанців. Добавка випускається у вигляді порошку (226 г), має приємний смак солодкого лимона.

У складі основною активною речовиною є магній. Саме під час емоційних навантажень та стресових ситуацій скорочується кількість магній в організмі. Навіть при дрібних негараздах це поступово призводить до ще більш пригніченого стану, депресій, нервових зривів.

Харчові добавки з магнієм не тільки пригнічують симптоми стресу, а й підвищують стійкість до нього, стабілізують емоційний фон. Накопичення даного мінералу завдяки напою CALM від Natural Vitality покращить ваш настрій, зміцнить нервову систему, допоможе бути спокійнішим та приймати виважені рішення.

Для того, щоб приготувати цей коктейль, змішайте 1 грам (приблизно половина чайної ложки) та 60-90 мл теплої води. Добре розмішайте порошок і додатково додайте холодну або теплу воду за бажанням.

Шипучий напій Whole Food Magnesium Powder Dr. Formulated Garden Of Life

Ще один порошок, що містить магній Whole Food Magnesium від американського виробника органічних біодобавок Garden Of Life. У формулі також є натрій і комплекс пробіотиків, не доданий цукор, штучні ароматизатори, барвники, підсолоджувачі або консерванти.

Магнієвий порошок має приємний смак апельсину. Він корисний для вироблення енергії, боротьби з емоційною напругою, зміцнення кісток, артерій, суглобів. Для спортсменів цей напій стане відмінним відновником після тренувань, оскільки він розслаблює м'язи і поновлює баланс сил.

Крім того, магнію хелат з білка органічного коричневого рису покращує роботу нирок, а також виводить шкідливі токсини з організму. Суміш пробіотиків (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum) відновлює мікрофлору кишечника, стимулює нормальне травлення та запобігає запорам.

Приготувати напій шипучий зі смаком апельсина дуже просто. У склянку налийте 230 мл води кімнатної температури, потім додайте чайну ложку магнієвого порошку (4.9 г) і ретельно розмішайте.

Енергетичний напій Simply Energy Lemon Bluebonnet Nutrition

Simply Energy – це комплекс з електролітів, рослинних екстрактів, вітамінів та амінокислот у формі порошку (300 г) зі смаком лимона. Зверніть увагу, що цей напій має у складі кофеїн з какао бобів, листя зеленого чаю та зеленої кави.

Даний енергетичний коктейль сприяє підвищенню вашої бадьорості, працездатності та припливу енергії. L-теанін, який також увійшов до складу, активізує роботу мозку та концентрацію уваги. Вітамін С допоможе позбавитися втоми та сонливості. Амінокислоти: бета-аланін, L-цитрулін, L-аргінін – потужні джерела енергії, вони також покращують кровотік, прискорюють набір м'язової маси, а також швидше відновлюють тіло після тренувань. Магній, калій, натрій допоможуть упоратися зі стресом, підвищать настрій.

Для приготування змішайте одну мірну ложку (10 г) зі склянкою води (240 мл), збовтайте до розчинення порошок. Замість води можна використовувати сік чи інший спортивний напій. Порошок добре розмішується, для цього вам не знадобиться блендер.

Напої для підвищення імунітету Ener-C

Ener-C випускається у формі пакетиків, це приємні та дієві напої, що містять у своєму складі 20 корисних інгредієнтів.

Аскорбінова кислота в тандемі з цинком, вітамінами А та Е захищають вас від вірусних та бактеріальних захворювань, підтримують імунну відповідь. Комплекс вітамінів групи В, калій та магній зміцнюють нервову систему, заспокоюють та насичують вас енергією и силою, стимулюють мозкову активність.

Пийте напій 1-2 рази у день: розведіть вміст пакетика у склянці води (120-180 мл).

У нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір напоїв Ener-C для зміцнення імунної системи. Ми пропонуємо вибрати смак, який найбільше вам імпонує, таким чином ви зможете захистити себе від застуд не лише ефективно, а й смачно!

Будьте бадьорими та здоровими, замовляйте вітамінні напої на нашому сайті VitaWorld. Ми пропонуємо великий вибір, вигідні ціни, високоякісну продукцію, швидку доставку, а також безкоштовну та професійну консультацію від наших спеціалістів!

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top