Топ-5: рейтинг найпопулярніших добавок за літо

Ми вирішили створити для вас рейтинг найбільш затребуваних і популярних біологічно активних добавок, які найчастіше обирали наші покупці за останні 3 місяці! Також ми оцінимо їх за такими критеріями як: ціна, якість і ефективність за відгуками клієнтів.

 

  1. Перше місце в топі займає добавка від американського виробника Solgar: Омега-3, ЕПК І ДГК, Triple Strength, 950 Мг, 50 желатинових капсул.

Омега-3 тримається як найпопулярніший продукт вже не перший місяць, наші клієнти оцінили по достоїнству як якість, так і ефективність омега-3.

Ціна

7

Якість

10

Ефективність

9

Коментар нашого клієнта Каті: "Хороший омега комплекс. Приймаю вже другий місяць і за відчуттями - спокійна і врівноважена. Задоволена. п.с. обов'язкова консультація. Дітям до 14-15 років краще пошукати що-небудь інше. "

Це дійсно добавка для дорослих, яка містить загальну кількість жирних кислот омега-3 950 мг, не містить глютену, сої та молочних продуктів, а також підсолоджувачів, консервантів і барвників.

 

  1. На другому місці в нашому рейтингу стоїть амінокислота 5-HTP (гідроксітріптофана), 100мг, Now Foods, 120 вегетаріанських капсул.

Ця добавка підійде тим, кого мучать проблеми зі сном, з пам'яттю, нервозність, дратівливість. Так як триптофанова амінокислота здатна збільшити вироблення серотоніну, поліпшити концентрацію уваги і запам'ятовування, а головне - поліпшити якість сну і прискорити занурення в сон.

Наталі: "Дуже класна добавка, довго страждала розладом сну, по пів ночі переверталася, засипала тільки під ранок. Потім весь день розбита і з головним болем. Після аптечних препаратів спала, але стала зовсім загальмована. Почитала купу інфи в інтернеті і знайшла ось таку штуку як 5-НТР, натуральний антидепресант. Ефект почався приблизно через тиждень. Тепер зі спокійною душею пропиваю курсом, як тільки починаються проблеми зі сном. "

Ціна

8

Якість

10

Ефективність

10

 

  1. Магній + Вітамін В6, Bluebonnet Nutrition, 90 вегетаріанських капсул.

Даний мінерал, який посів 3 місце в списку, підтримує здоров'я серцево-судинної системи, мінералізацію кісток, також корисний спортсменам для прискорення відновлення після тренувань. Вітамін В6 підсилює ефективність магнію і сприяє міцному психологічному здоров'ю.

Людмила: "Взяла бабусі, що б не переплачувати в аптеках. За місяць у неї значно зменшилися судоми і головні болі. Дуже корисна штука."

Ціна

7

Якість

9

Ефективність

8

Пам'ятайте, що більшість добавок мають накопичувальний ефект і для повної ефективності повинно пройти від двох тижнів.

 

  1. Метил-Гард, Вітаміни Для Мозку, Methyl-Guard Plus, Thorne Research, 90 капсул.

Особливо популярний у людей, які перехворіли на SARS-CoV-2, оскільки багато хто відчув уповільнення роботи мозку, проблеми з пам'яттю і концентрацією уваги, а також інші порушення. Згідно з дослідженнями, COVID-19 викликає дані розлади, а також інші захворювання.

Комплекс від Thorne Research допоможе налагодити функції головного мозку - пам'ять і концентрацію уваги, а також зміцнить стан серцево-судинної та нервової систем.

Ціна

5

Якість

9

Ефективність

9

Користувач Алла залишила свою рецензію: "Несподівано, але задоволена. Торн взяла за порадою лікаря, дорогувато, але все ж краще спочатку спробувати з вітамінів, ніж з ліків. Головні болі, різкі перепади настрою, пройшло буквально за тиждень, навіть не очікувала, що так швидко, але що є то є. Реально допомагає. "

Обов'язково перед початком прийому добавки проконсультуйтеся з лікарем!

 

  1. Замикає наш топ-5 дитячий БАД: Протизастудний Імуностимулюючий Комплекс Для Дітей, BabyGola, 15 мл від італійського виробника Erbenobili.

Повністю натуральна добавка, яка містить вітамін С, цинк і ефірні масла кориці, червоного чебрецю, чайного дерева. Приймається як для зміцнення імунітету, так і під час застуди, для підтримки організму.

Женя: Відмінна річ, часто ходили із записками з садка, що у дитини кашель лікуйте і до лікаря, зараз вже місяці два такого немає. Як тільки якесь сопіння, так відразу кілька раз пшикаєм в горлечко і все проходить.

Ціна

9

Якість

10

Ефективність

9

Спасибі вам, що вибираєте VitaWorld, дякуємо за ваші оцінки і коментарі!

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top