ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

 

Ця оферта є офіційною пропозицією Продавця –  фізичної особи– підприємця Бережного Валентина Анатолійовича,  адресованою невизначеному колу осіб укласти договір купівлі-продажу дієтичних добавок, представлених в каталозі інтернет-магазину www.vitaworld.com.ua, надалі веб-сайт, на умовах, визначених цією публічною офертою.

Вищезазначений договір купівлі-продажу є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови є однаковими для всіх покупців незалежно від їх статусу без надання переваги одному покупцю перед іншим.

Шляхом акцептування публічної оферти покупець в повному обсязі приймає умови, викладені в запропонованому публічному договорі, в т.ч.: порядок оформлення замовлення, оплати та доставки товару, повернення товару, відповідальності за недобросовісне замовлення та усі інші умови договору. Договір вважається укладеним з моменту натискання покупцем кнопки «Купити» на сторінці оформлення замовлення і отримання покупцем на свою електронну адресу підтвердження замовлення продавцем.

Ця публічна оферта регулює купівлю-продаж дієтичних добавок в інтернет- магазині, в т.ч.:

  • добровільний вибір покупцем дієтичних добавок в інтернет-магазині;
  • самостійне оформлення покупцем замовлення в інтернет-магазині;
  • оплата покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині;
  • обробка, доставка і передача замовлення покупцю на умовах цієї публічної оферти.

Покупець, який бажає придбати дієтичні добавки на веб-сайті, зобов`язаний уважно ознайомитися з умовами, викладеними в цій оферті  і в разі згоди з ними - прийняти умови нижчевикладеного договору.

 

  1. Визначення основних термінів

Акцепт – надання покупцем повної, безумовної та беззастережної згоди на укладення договору купівлі-продажу дієтичних добавок без складання (підписання) письмового примірника договору.

Дієтичні добавки – харчовий продукт, що споживається у невеликих визначених кількостях додатково до звичайного харчового раціону, який є концентрованим джерелом поживних речовин, у тому числі білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин (цей перелік не є виключним), і виготовлений у вигляді таблеток, капсул, драже, порошків, рідин або інших формах.

Товар – предмет угоди сторін, який був обраний покупцем на веб-сайті та поміщений у кошик або вже придбаний покупцем на умовах договору.

Веб-сайт - сукупність розміщених у мережі Інтернет веб-сторінок, об'єднаних єдиною темою, дизайном та єдиним адресним простором домену за мережевою адресою: www.vitaworld.com.ua.

Інтернет-магазин – веб-сайт, розміщений у мережі Інтернет за адресою www.vitaworld.com.ua, де представлені товари, пропоновані продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки товару покупцю.

Покупець – дієздатна фізична особа, що відвідала веб-сайт та акцептувала умови публічної оферти продавця.

Продавець – Фізична особа-підприємець Бережний Валентин Анатолійович.

Продаж товару через інтернет-магазин – продаж товару на підставі ознайомлення покупця із запропонованим продавцем описом товару, що міститься в каталозі інтернет-магазину, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення покупця з товаром при укладанні такого договору.

Замовлення – оформлений на веб-сайті запит покупця на придбання і доставку за вказаною покупцем адресою обраного ним товару.

Пропозиція – інформація, розміщена на веб-сайті про конкретний товар, який може бути придбаним покупцем. Пропозиція включає в себе: інформацію про товар, інформацію про його ціну, способи оплати та доставки, а також інші умови придбання товару покупцем. Умови пропозиції визначаються продавцем. Пропозиція не є офертою, а лише інформацією про можливі способи придбання товару.

Обліковий запис – розділ веб-сайту, доступ до якого має покупець, що авторизувався за допомогою особистих ідентифікаторів доступу (логін, пароль).

Персональні дані – відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

 

  1. Предмет договору

2.1. Відповідно до умов запропонованого договору продавець бере на себе зобов`язання передати у власність покупцю товар - дієтичні добавки, а покупець, в свою чергу, зобов`язується оплатити та прийняти зазначений товар.

2.2. Перелік товару, який пропонується продавцем, розміщений на веб-сайті в розділі «Каталог товарів». Для кожної позиції товару зазначені склад, рекомендації до застосування, рекомендовані дози, попередження щодо застосування окремими групами споживачів, термін придатності.

2.3. Товар не є лікарським засобом та не має лікувального ефекту.

До укладення договору (акцепту) покупцю рекомендується  проконсультуватися з лікарем стосовно можливості застосування тієї чи іншої дієтичної добавки з врахуванням анамнезу покупця, в т.ч.: при наявності алергії, діабету, ниркової недостатності, інших захворювань, вагітності та т.і.

 

  1. Порядок укладення договору

3.1. Повним і беззастережним прийняттям даної публічної оферти (акцепт), що підтверджує укладення Договору купівлі-продажу дієтичних добавок на запропонованих умовах  є оформлення покупцем замовлення на веб-сайті та отримання підтвердження замовлення.  

Укладаючи договір купівлі-продажу дієтичних добавок шляхом оформлення замовлення, покупець підтверджує, що він:

  • ознайомлений і згоден з умовами запропонованої публічної оферти;
  • дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних протягом строку дії договору купівлі-продажу, а також протягом необмеженого строку після закінчення його дії;
  • повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про мету збору персональних даних: персональні дані передаються продавцю з метою обробки замовлень на придбання товару, отримання інформації про замовлення, виконання продавцем умов договору, надсилання телекомунікаційними засобами зв`язку (електронною поштою, мобільним зв`язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції та будь-яку іншу інформацію, що розміщується на веб-сайті. Для цілей, передбачених цим пунктом продавець має право направляти листи, повідомлення та матеріали на електронну адресу покупця, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на контактний номер покупця;
  • надає дозвіл на передачу продавцем (без будь-яких додаткових повідомлень покупця) персональних даних третім особам з метою виконання продавцем замовлень покупця.

3.2. Договір, укладений покупцем за допомогою акцепту публічної оферти, має юридичну силу відповідно до ст. 642 Цивільного кодексу України і прирівнюється до письмово укладеного договору.

 

  1. Оформлення замовлення

4.1 Замовлення товару здійснюється покупцем самостійно на веб-сайті шляхом додавання товарів у віртуальний кошик за допомогою натискання кнопки «Купити» на сторінці оформлення замовлення або за номерами телефонів, зазначних на веб-сайті в розділі «https://vitaworld.com.ua/uk/contact».

4.2. При оформленні замовлення покупець зазначає (надає продавцю)  інформацію, необхідну для виконання замовлення, в т.ч.:

прізвище та ім`я покупця;

адреса, за якою буде здійснена доставка товару;

адреса електронної пошти;

контактний номер телефону.

4.3. В формі «Кошик» зазначаються найменування, кількість, артикул, ціна обраної позиції товару.

4.4. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні замовлення.

Продавець має право відмовитись від виконання замовлення, якщо відомості, вказані покупцем під час оформлення замовлення є неповними або викликають підозру щодо їх дійсності.

4.5. У випадку, якщо продавцю необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у покупця. У разі ненадання такої інформації продавець не несе відповідальності за невиконання замовлення покупця.

4.6. У разі оформлення замовлення через оператора продавця (п. 4.1. договору), покупець зобов`язаний надати інформацію, зазначену в п.п. 4.2., 4.3. договору.

4.7. При оформленні замовлення через оператора дані покупця вносяться до бази персональних даних продавця.

 

  1. Ціна договору, порядок та умови оплати

5.1. Ціна кожної позиції товару визначається продавцем та зазначається на веб-сайті в розділі «Каталог товарів».

Ціна замовлення визначається шляхом додавання цін всіх обраних товарів, поміщених у віртуальний кошик та ціни доставки, яка визначається в залежності від способу доставки відповідно до умов розділу 6 договору.

5.2. Продавець має право в односторонньому порядку змінити ціну будь-якої позиції товару. У разі зміни ціни на замовлений товар продавець зобов`язується проінформувати покупця про таку зміну.

Зміна ціни оплаченого товару не допускається.

5.3. Покупець має право підтвердити або анулювати замовлення на придбання товару, якщо зміна ціни відбулась після оформлення замовлення.

5.4. Розрахунки за товар здійснюються покупцем в національній валюті України у спосіб, який на власний розсуд обирає покупець на веб-сайті в розділі «Доставка і оплата».

 

  1. Доставка та передача товару покупцю

6.1. Способи, порядок і строки доставки товару зазначені на веб-сайті в розділі «Доставка і оплата». Порядок і умови доставки замовленого товару самостійно обираються покупцем при замовленні товару на веб-сайті.  

6.2. Доставка товару може здійснюватися кур`єром відповідно до умов доставки або залученими службами доставки (перевізниками).

6.3. При отриманні товару покупець в присутності кур`єра або представника служби доставки (перевізника) зобов`язаний перевірити відповідність товару якісним і кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, цілісність упаковки, товарний вигляд, термін придатності).

У випадку виявлення пошкоджень упаковки, невідповідності кількості, найменування замовленого товару – зафіксувати їх в акті, який разом із покупцем повинна підписати особа, яка здійснила доставку товару покупцю.

6.4. Покупець під час отримання товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку та/або в замовленні на доставку товару про те, що не має претензій до кількісті товару та товарного вигляду.

6.5. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження товару переходить до покупця з моменту отримання ним товару в місті поставки. 

  1. Права та обов’язки Сторін

7.1. Продавець зобов`язаний:

7.1.1. Передати товар, замовлений покупцем, у відповідності до умов договору.

7.1.2. Не розголошувати персональні дані покупця і не надавати доступ до них третім особам, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством та під час виконання замовлення покупця.

7.2. Продавець має право:

7.2.1. Отримувати від покупця оплату за товар відповідно до умов договору.

7.2.2. Змінювати та/або доповнювати цей договір без попереднього узгодження із покупцем, забезпечуючи розміщення змін та/або доповнень на своєму веб-сайті.

7.2.3. Інформувати покупця про акції та інші новини шляхом направлення електронних листів на адресу покупця, зазначену ним при оформленні замовлення.

7.2.4. Інші права, передбачені договором та чинним законодавством.

7.3. Покупець зобов`язаний:

7.3.1. До моменту укладення договору ознайомитися зі змістом публічної оферти і угоди про конфіденційність інформації та захист персональних даних, розміщених на веб-сайті.

7.3.2. Ознайомитись з інформацією про товар, розміщений на веб-сайті.

7.3.3. В повному обсязі проводити розрахунки за товар відповідно до умов договору.

7.3.4. Для виконання продавцем своїх зобов`язань за договором надавати йому всю необхідну інформацію, в т.ч. доступ до персональних даних.

7.3.4. При отриманні товару перевіряти відповідність товару якісним і кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, цілісність упаковки, товарний вигляд, термін придатності).

7.4. Покупець має право:

7.4.1. Оформити замовлення товару, зазначеного на веб-сайті.

7.4.2. Вимагати від продавця передачу належного товару відповідно до умов договору.

7.4.2. Відмовитися від отримання товару.

7.4.3. Інші права, передбачені договором та чинним законодавством.

 

  1. Повернення товару

8.1. У відповідності із Законом України «Про захист прав споживачів» харчові продукти належної якості поверненню (обміну) не підлягають.

8.2. Якщо під час отримання товару в присутності кур`єра або перевізника  покупець не перевірив відповідність товару якісним і кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, цілісність упаковки, товарний вигляд, термін придатності) та прийняв товар і сплатив його вартість, претензії щодо повернення товару/оплати не приймаються.  

8.3. Також не приймаються претензії стосовно відсутності лікувального ефекту від вживання товару, бо, як зазначалося вище, товар не є лікарським засобом, а являє собою дієтичну добавку, що відноситься до харчових продуктів.

 

  1. Відповідальність сторін та вирішення спорів

9.1. За невиконання або неналежне виконання умов цього договору сторони несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством.

9.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання замовлення і своїх зобов`язань у разі надання покупцем недостовірної/ помилкової інформації.

9.3. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну покупцю внаслідок самостійного використання товару без попередньої консультації з лікарем стосовно можливості застосування тієї чи іншої дієтичної добавки з врахуванням анамнезу покупця чи недотримання (перевищення)  покупцем рекомендованих доз приймання товару.

9.4. Всі спори та розбіжності, які можуть виникнути при виконанні договору регулюються сторонами шляхом перемовин.

9.5. Якщо спір неможливо вирішити шляхом перемовин, такий спір підлягає розгляду в судовому порядку відповідно до чинного законодавства.

 

  1. Форс-мажор

10.1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове чи повне невиконання своїх зобов'язань у випадку, якщо воно сталося в силу зовнішніх і надзвичайних подій, які виникли поза волею або всупереч волі чи бажанню сторін (форс-мажор), і які не можна передбачити чи уникнути. Форс-мажором визнаються, але не обмежуються, наступні дії і події: землетрус, повені, пожежі, стихійні лиха, збої в електропостачанні й у роботі комунікацій, епідемії, блокади, аварії на транспорті, військові дії, страйки, громадські заворушення, прийняття актів державних органів та інші незалежні від сторін обставини, що унеможливлюють своєчасне, повне та належне виконання стороною своїх зобов`язань за договором.

 10.2. Сторона, що потрапила під дію форс-мажору, зобов'язана протягом п`яти робочих днів повідомити іншу Сторону про появу, вид, можливу тривалість і шляхи подолання дій даних обставин і перешкод.

10.3. У разі, коли дія зазначених обставин триває більш ніж 90 днів, кожна зі Сторін має право на розірвання Договору і не несе відповідальності за таке розірвання за умови, що вона повідомить про це іншу Сторону не пізніш як за 30 календарних днів до дня розірвання

 

  1. Персональні дані та порядок їх обробки

11.1. Персональні дані покупця є конфіденційною інформацією. Збирання і подальша обробка персональних даних здійснюється продавцем у відповідності до положень Закону України «Про захист персональних даних».

11.2. Власним акцептуванням договору покупець добровільно надає свою згоду на збір та обробку його персональних даних (ПІБ, номер телефону, адреса електронної пошти і т.п.),  тобто на вчинення наступних дій по відношенню до персональних даних покупця: збирання, систематизація, внесення в бази даних продавця, в т.ч. електронні (без додаткового повідомлення про це), накопичення, оновлення, зміну, зберігання.

11.3. Продавець зобов`язується забезпечити захист персональних даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні. Не вважається порушенням передачі персональних даних комерційним партнерам, які діють на підставі договору з продавцем для виконання його зобов`язань перед покупцем (службам доставки (перевізникам), які здійснюють доставку товару покупцю та т.і.), особам, уповноваженим продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей,  а також у випадку, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства.

11.4. Продавець використовує технологію Cookie для збирання знеособленої інформації про покупця та його дії, що не є персональними даними.

11.5. У випадку небажання отримувати розсилку, покупець має право звернутися до продавця, написавши заяву про відмову від отримання рекламних матеріалів, надіславши її на електронну адресу [email protected]

 

12 Термін дії, порядок внесення змін та доповнень до договору

12.1. Договір набуває чинності з моменту оформлення та підтвердження замовлення, вважається укладеним на невизначений строк і діє до повного виконання сторонами своїх зобов`язань за договором.

12.2. Продавець залишає за собою право вносити зміни в умови договору та/або відкликати його в будь-який момент на свій розсуд. У разі внесення продавцем  змін до договору, такі зміни набирають чинності з моменту публікації нової редакції договору на веб-сайті, якщо інший строк не визначений додатково при публікації таких змін. Договір вважається відкликаним з моменту видалення його публікації з веб-сайту.

12.3. Продавець має право в односторонньому порядку відмовитись від виконання договору, письмово повідомивши покупця не менше, ніж за один день до передбачуваної дати відмови від виконання договору.

При цьому, якщо покупцем здійснена попередня оплата вартості товару, продавець зобов`язаний повернути грошові кошти, сплачені покупцем, протягом 3 (трьох) банківських днів.   

12.4. Для відмови від отримання товару покупцю достатньо не здійснювати оплату вартості такого товару.

12.5. У випадку, якщо покупець бажає в повному обсязі відмовитись від придбання товару, йому необхідно надіслати відповідний запит на електронну адресу [email protected], після чого адміністратором веб-сайту здійснюється видалення всієї інформації про покупця.

 

  1. Інші умови договору

13.1. Сторони підтверджують, що договір укладено при повному розумінні його умов та термінології, що в ньому використовується, та відповідає дійсним намірам сторін в частині правових зобов`язань, що на них покладаються.

13.2. Покупець гарантує, що володіє необхідною дієздатністю для укладення та виконання договору.

13.3. Продавець не несе відповідальність за зміст і правдивість інформації, наданої покупцем при оформленні замовлення. Виключно покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні такого замовлення.

13.4. Вся інформація, пов`язана з виконанням договору є конфіденційною.

13.5. З питань, не передбачених договором сторони керуються положеннями чинного законодавства.

Back to Top