Риб'ячий жир, Смак Лимона, Норвезька серія, The Very Finest Fish Oil Lemon, Carlson, 500 мл
Бренд | Carlson |
---|---|
Форма | Рідина |
Фасовка | 500 мл |
Термін придатності | 30 серп. 2026 р. |
Елемент | Вага | Одиниця | Процент |
Порція | 1 | Чайна ложка | |
Порцій в упаковці | 100 | ||
Калорії | 40 | ||
Усього жирів | 4 | гр | 5 |
Насичені жири | 1 | гр | 5 |
Поліненасичені жири | 2 | гр | |
Мононенасичені жири | 1 | гр | |
Холестерин | 20 | мг | 7 |
Вітамін E (у вигляді природного d-альфа токоферолу) | 6,7 | мг | 45 |
Омега-3 жирні кислоти: | 1600 | мг | |
ЕПК (ейкозапентаїнова кислота) | 800 | мг | |
ДГК (докозагексаєнова кислота) | 500 | мг |
Інші інгредієнти:
Природні ароматизатори, антиоксидантний суміш (соняшникова олія, натуральні змішані токофероли, екстракт розмарину). Містить рибу (анчоуси, сардини, скумбрія, макрель).Не містить
Попередження
Рекомендовано при:
- підвищеному тиску
- захворюваннях серцево-судинної системи
- аритмії
- атеросклерозі
- ішемічній хворобі серця
- розладах нервової системи
- розладах уваги
- порушеннях пам’яті
- депресії
Показання до застосування
Дорослі: приймати по 1 чайній ложці 1-2 рази на день під час їжі. Після відкриття зберігати в холодильнику і вжити протягом 100 днів.
Що це?
Норвежський Риб’ячий жир від Carlson містить жирні кислоти омега-3 - EPA і DHA. На якість продукту впливає не тільки якість джерела, але і метод видобутку самого жиру. Carlson використовують строгі методи виробництва, які дозволяють уникнути надмірного тепла, вологи і розчинників, щоб захистити ефективність поживних речовин. Риб’ячий жир впливає на безліч функцій в людському організмі. Проблема в тому, що в їжі цієї важливої речовини знаходиться дуже незначна кількість, не здатна впоратися з усіма завданнями. Тому існує цілий ряд препаратів з головною діючою речовиною Омега і цей один з них.
Як це працює?
Риб’ячий жир здатний розширити кровоносні судини, збільшуючи приплив крові до органів і тканин, перешкоджаючи виникненню артеріальної гіпертензії. Це позитивно впливає на роботу серця і запобігає виникненню аритмії, зменшує ризик виникнення атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інфаркту міокарда, інсульту. Жирні кислоти, які знаходяться в лососевому жирі, входять до складу нервових клітин, а також беруть участь в обміні речовин нервової системи, таким чином вони сприяють більш ефективному проведенню нервового імпульсу. Це означає, що риб"ячий жир нормалізує роботу мозку і нервової системи в цілому. Жирні кислоти також регулюють кількість серотоніну, який відповідає за настрій. Це сприяє зниженню ризику виникнення депресії або скорочення курсу лікування від неї.
Чи цікавить додаткова інформація?
Увійти
Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь за допомогою адреси електронної пошти.
Створіть обліковий запис
Переваги реєстрації на нашому сайті
Бонус після реєстрації;
Винагороди
Акції та знижки
Track your order
Історія замовлення
Програма лояльності