Яблучна кислота та магній, Malic Acid with Magnesium, KAL, 120 таблеток
Бренд | KAL |
---|---|
Країна виробник | Сполучені Штати |
Форма | Таблетки |
Фасовка | 120 шт |
Термін придатності | 30 жовт. 2026 р. |
Елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | 4 | таблетки | |
Порцій в упаковці | 30 | ||
Усього вуглеводів | 2 | г | <1%† |
Харчова клітковина | 2 | г | 7%† |
Тіамін (як тіамін HCI) | 7,5 | мг | 625,00% |
Вітамін B-6 (як піридоксин гідрохлорид) | 10 | мг | 588,00% |
Магній (у вигляді цитрату магнію) | 500 | мг | 119,00% |
Марганець (як цитрат марганцю) | 10 | мг | 435,00% |
Яблучна кислота | 1,5 | г | * |
База ActiSorb® (Bioperine® [екстракт чорного перцю], кайенський перець, екстракт імбиру, екстракт розмарину, екстракт куркуми) | 10 | мг | * |
†Відсоток денної норми на основі дієти у 2000 калорій. * Добова доза не визначена. |
Інші інгредієнти:
Целюлоза, стеаринова кислота та діоксид кремнію.
Не містить
ГМО, молочних продуктів, яєць, глютен, кукурудзи, сої чи пшениці, цукру, крохмалю, консервантів чи штучних барвників, ароматизаторів чи ароматизаторів.
Попередження
Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Тримайте ліцензованого лікаря в курсі при використанні цього продукту.
Зберігати у прохолодному сухому місці.
Рекомендовано при:
- занепаді сил
- розладах нервової системи
- крихких кістках
- ламкості та непрохідності судин і артерій
- втомі м'язів, крепатурі
- нирковій недостатності
Показання до застосування
Приймати по 4 табл. на день під час їжі. Використовувати лише за призначенням.
Що це?
Це поєднання магнію та яблучної кислоти, яке необхідне для виробництва клітинної енергії. Магній – це життєво важливий мінерал, лужноземельний метал, який бере активну участь у процесі метаболізму.
Як це працює?
Магній Малат підтримує правильну м'язову функцію, серцево-судинну систему та виробництво енергії. Яблучна кислота є природною фруктовою кислотою, яка є в більшості клітин в організмі і є проміжною ланкою в циклі Кребса, де енергія захоплюється під час метаболізму вуглеводів і жирів. Магній є важливим кофактором для понад 300 ферментативних реакцій у метаболізмі, синтезі АТФ та виробництві енергії. Магній відіграє важливу роль у релаксації м'язів, оскільки він функціонує як кофактор для ферментів, а також завдяки своїй здатності врівноважувати кальцій у клітині. Магній та яблучна кислота надають поживну підтримку для нормальної та здорової м'язової енергії.
Чи цікавить додаткова інформація?
Увійти
Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь за допомогою адреси електронної пошти.
Створіть обліковий запис
Переваги реєстрації на нашому сайті
Бонус після реєстрації;
Винагороди
Акції та знижки
Track your order
Історія замовлення
Програма лояльності