Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних, надалі політика, розроблена фізичною особою-підприємцем Бережним Валентином Анатолійовичем, надалі підприємець, відповідно до чинного законодавства України для її використання у процесі здійснення підприємницької діяльності та встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання , обробки, використання, забезпечення захисту та розкриття даних та відомостей, які є персональними даними або конфіденційної інформації про користувача сайту www.vitaworld.com.ua, надалі веб-сайт.

Будь ласка, ознайомтеся з цією політикою, щоб зрозуміти принципи обробки персональних даних користувачів.

  • У цій політиці конфіденційності та захисту персональних даних встановлено порядок здійснення підприємцем обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, мета використання таких персональних даних, взаємодія підприємця з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача про доступ, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо захисту персональних даних.
  • Під обробкою персональних даних розуміються будь-які дії з персональними даними, в т.ч., але не виключно: збирання, систематизація, доступ, надання, розповсюдження, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення , уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання даних підприємцем.
  • Ця політика охоплює діяльність підприємця як в Інтернеті, так і за її межами, включаючи персональні дані, які підприємець збирає за допомогою різних каналів, таких як: веб-сайти, додатки, соціальні мережі тощо. буд. Ця політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань на цьому веб-сайті.
  • Власником та розпорядником персональних даних є фізична особа-підприємець Бережний Валентин Анатолійович.

Джерела персональних даних

  • Ця політика стосується персональних даних, які підприємець отримує від користувача або про нього з таких джерел:
  • веб-сайт, яким керує підприємець під власними доменами/адресами URL;
  • електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення;
  • електронні реєстраційні форми або аналогічні форми, підприємець збирає за допомогою електронної пошти або безпосереднього користування веб-сайтом www.vitaworld.com.ua;
  • сторонні агрегатори даних.

Збір та використання персональних даних

  • Підприємець збирає лише ті персональні дані (наприклад, ім'я та прізвище користувача, логін та пароль доступу, адресу електронної пошти, номер контактного телефону тощо), свідомо та добровільно надані користувачем як суб'єктом персональних даних з метою використання сервісів веб-сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої цієї політики метою їх обробки.
  • При відвідуванні веб-сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються та не зберігаються.
  • Звертаємо увагу, що підприємець обмежується збиранням мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова інформація, користувачеві буде про це повідомлено в момент збору такої інформації. Підприємець не збирає будь-якої інформації щодо опрацювання, якою законодавством встановлено певні вимоги, у тому числі інформацію про расове чи етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину, а також дані , що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).
  • Підприємець збирає дані про статистику відвідування веб-сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в Інтернеті та знаходження на веб-сайті.
  • Файли cookie, які можуть бути використані підприємцем, не можуть зашкодити пристроям користувача. Якщо користувач дає згоду на обробку своїх персональних даних, це автоматично дозволяє підприємцю використовувати файли cookie щоразу, коли користувач користується веб-сайтом www.vitaworld.com.ua.

Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних, надалі політика, розроблена фізичною особою-підприємцем Бережним Валентином Анатолійовичем, надалі підприємець, відповідно до чинного законодавства України для її використання у процесі здійснення підприємницької діяльності та встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання , обробки, використання, забезпечення захисту та розкриття даних та відомостей, які є персональними даними або конфіденційної інформації про користувача сайту www.vitaworld.com.ua, надалі веб-сайт.

Будь ласка, ознайомтеся з цією політикою, щоб зрозуміти принципи обробки персональних даних користувачів.

  • У цій політиці конфіденційності та захисту персональних даних встановлено порядок здійснення підприємцем обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, мета використання таких персональних даних, взаємодія підприємця з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача про доступ, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо захисту персональних даних.
  • Під обробкою персональних даних розуміються будь-які дії з персональними даними, в т.ч., але не виключно: збирання, систематизація, доступ, надання, розповсюдження, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення , уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання даних підприємцем.
  • Ця політика охоплює діяльність підприємця як в Інтернеті, так і за її межами, включаючи персональні дані, які підприємець збирає за допомогою різних каналів, таких як: веб-сайти, додатки, соціальні мережі тощо. буд. Ця політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань на цьому веб-сайті.
  • Власником та розпорядником персональних даних є фізична особа-підприємець Бережний Валентин Анатолійович.

Back to Top