Новий бренд для тих, хто любить смачні і корисні вітаміни

Тепер у нас в асортименті додався виробник жувальних вітамінів для дорослих T-RQ. Це американський бренд, який належить компанії Zanon USA Inc. Він має штаб-квартиру в Лос-Анджелесі, Каліфорнія і займає на ринку біологічно активних добавок не останнє місце.

Саме вони почали першими випускати жувальні полівітаміни, з 2000 року і по теперішній час їх продукція займає високі місця в рейтингу покупців біологічно активних добавок. Вони двічі були удостоєні нагороди Presidential "E" Award у 2008 і 2012 роках, за їх значний внесок у розширення експортної торгівлі Сполучених Штатів Америки.

Найсучасніші і ефективні формули

У штабі компанії працює величезний колектив професійних вчених, дієтологів, нутриціологів та дослідників. Вони регулярно створюють інноваційні формули, які відповідають найновішим дослідженням в сфері медицини і здоров'я. Важливим аспектом також є висока якість і сертифікація продукції, про які дбає Zanon USA Inc.

Компанія не тестує свою продукцію на тваринах, піклується про навколишнє середовище і поважає переваги своїх клієнтів: добавки не містять глютен, підходять веганам і вегетаріанцям.

Формули швидко і добре засвоюються організмом, вони спрямовані на забезпечення максимальної поживної підтримки за рахунок продуманого складу з натуральних інгредієнтів.

Різноманітний асортимент вітамінів T-RQ

В асортименті T-RQ налічується близько 15 добавок найрізноманітніших призначень і складів. Кожен зможе підібрати для себе потрібний вітамін відповідно до поставлених задач.

Кілька популярних добавок, які можуть вас зацікавити:

  • Мультівітаміни та мінерали Максимум - відмінно збалансований щоденний комплекс, який спрямований на загальне підтримання здоров'я дорослих людей. Він здатний забезпечувати усіма потрібними мікронутрієнтами наш організм.
  • Мультівітаміни для вагітних PreNatal призначений для вагітних і годуючих жінок, містить жирні кислоти омега-3, фолієву кислоту та інші компоненти, які важливі в цей період.
  • Біотин - це корисні жувальні вітаміни для краси вашого волосся, шкіри та нігтів. Додатково містить потужні антиоксиданти: вітамін С і вітамін Е. БАД діє не тільки на зовнішні дані, але і на здоров'я зсередини, що має більш тривалий ефект.
  • Бузина - це жувальні цукерки, які здатні забезпечити захист імунної системи, що особливо актуально в період початку осені. Додатково містить цинк і аскорбінову кислоту для більш посиленого ефекту.

Чому краще купити жувальні вітаміни для дорослих T-RQ у нас?

Наш інтернет-магазин вітамінів, комплексів, мінералів та інших біологічно активних добавок надає тільки оригінальну продукцію, яка відповідає заявленій якості. Ми співпрацюємо з виробниками напряму і пропонуємо хороші ціни на всі добавки від Solgar, Now Foods до новинок, таких як T-RQ, Mason і Gummi King.

Якщо у вас виникли питання, ви сміливо можете дзвонити або писати нам для консультації, у нас працюють справжні професіонали в сфері нутриціології. Також у нас діють вигідні умови доставки по всій Україні. Замовляйте у нас, і ви обов'язково повернетеся до нас знову!

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top