Секрети омолодження: наукова версія

Сьогодні ми готові представити вам не тільки потужний засіб для збереження молодості вашої шкіри, але й низку супровідних заходів для підтримки бездоганного зовнішнього вигляду. Це те поєднання, яке гарантує сенсаційний результат.

 

Отже, лабораторія компанії NeoCell розробила унікальний засіб під назвою Суперколаген з алое, Тип 1&3. Препарат є порошком, одну столову ложку якого слід розчинити в 240 мл гарячої або холодної рідини, отримавши таким чином напій.

 

Виробник рекомендує використовувати засіб при:

  • втраті еластичності та пружності шкіри
  • сухості, лущенні, захворюваннях шкіри

А також при:

  • повільному метаболізмі та надмірній вазі
  • болях у суглобах та м'язах, при крепатурі м'язів
  • при крихких кістках
  • пошкодження сухожиль і зв'язок
  • ослаблому імунітеті й занепаді сил

 

Формула препарату включає: екстракт алое, мікроелемент натрій та гідролізований бичачий колаген.

 

Ми пишаємося тим, що наша аудиторія не очікує бездіяльно дива від препаратів для омолодження, а добре усвідомлює, що цей процес потребує і деяких паралельних зусиль. Про три речі, які сприяють збереженню молодості, обґрунтовано розповімо далі.

 

Наш організм постійно піддається впливу оксидантів. Деякі несуть користь організму, борючись із мікробами. Але коли цей вплив неконтрольований, занадто сильне окислення небезпечне руйнуванням клітин і, як наслідок, виникненням безлічі проблем, навіть онкологічного плану.

 

Саме тому увага людства кілька останніх десятиліть прикута до антиоксидантів. Наш організм отримує їх з їжею, але також уміє виробляти їх самостійно. Дуже важливо стимулювати синтез антиоксидантів самим організмом. Існує кілька секретів, як досягти цього.

 

Гормон мелатонін належить до найсильніших антиоксидантів: одна з його функцій – захист організму від перекису водню (H2O2). Цю речовину виробляють наші клітини для боротьби з мікробами. І іноді виробляють занадто багато, що токсично для організму через сильне окислення. Але якщо у вашому організмі водночас є достатня кількість мелатоніну, він буде досить надійним щитом проти перекису водню. Та ми не закликаємо купувати мелатонін. Достатньо лише добре виспатися вночі, не менше восьми годин. ОТЖЕ, СОН – ПЕРШЕ З ВАЖЛИВИХ СУПРОВІДНИХ ЗАСОБІВ.

 

Друге – це регулярні фізичні навантаження, які сприяють створенню антиоксидантної мережі. Спочатку посилені тренування будуть викликати сильне окислення, але поступово організм навчиться виробляти достатньо антиоксидантів для боротьби з ними. Власних антиоксидантів. Крім того, тренування сприяють виробленню низки інших ферментів та речовин, що впливають на подовження молодості. Підсумовуємо: ПОТРІБЕН ДОБРИЙ РЕГУЛЯРНИЙ СОН І РЕГУЛЯРНІ ФІЗИЧНІ ВПРАВИ.

 

Третє – це голодування. Регулярне інтервальне голодування. Ідеальна схема – це двадцять годин перерви між двома споживаннями їжі. Наприклад: перше вживання їжі о 14:00, друге – о 18:00. Далі – забути про їжу на двадцять годин, до 14:00 наступного дня. При голодуванні ваш організм застосовує аутофагію, у перекладі з грецької – "самопоїдання", коли ваш організм береться за переробку власних тканин. Таким чином, голодуючи, організм ставить на паузу механізм старіння і стимулює вироблення генів, що сприяють його відновленню. Отже, на додаток до Суперколагену, як і до інших омолоджувальних засобів, слід застосовувати ПРОДУКТИВНИЙ СОН, РЕГУЛЯРНІ ФІЗИЧНІ НАВАНТАЖЕННЯ І ПЕРІОДИЧНЕ ГОЛОДУВАННЯ.

 

І останнє: важливо уникати зайвих оксидантів. Адже вони просто оточили нас у побуті.

  • Залізо. Якщо ви вживаєте мультивітаміни, переконайтеся, що в їх складі немає надлишку заліза, інакше організм отримає таку його кількість, якої буде важко позбутися. Для смаження використовуйте алюмінієві або емальовані сковорідки – не сталеві. А в тому випадку, якщо вам за станом здоров'я необхідне залізо, згадайте, що воно міститься в печінці птиці та великої рогатої худоби.
  • Надлишок цукру в раціоні. Адже високий рівень цукру в крові окислювати органи зору, нирки, нерви, мозок.
  • Глікування. Це взаємодія цукру з білком. Уникайте їжі, що складається лише з цукру та білка.
  • Кукурудзяні та соєві рослинні олії. Вони містять багато жирних кислот Омега-6, які викликають сильне окислення.
  • Постійно високий рівень кортизолу без достатнього відновлення – дуже шкідливо. А підвищення кортизолу, як правило, спричинене стресом. Крім того, якщо ви вживаєте такі медпрепарати, як Преднізолон або Кортизон, це може призвести до серйозних пошкоджень, а саме до окислення.
  • Стрес. Він викликає ряд порушень у роботі організму, і окислення – у тому числі. Але регулярні заняття спортом та якісний сон здатні протистояти стресу.
  • Трансжири. Крім них – такі згубні речовини, як хімікати, пестициди, генно модифіковані продукти.

 

Нехай у вашому раціоні завжди будуть присутні натуральні антиоксиданти: сири, зелень, хрестоцвіті (редис, броколі та інші види капусти). Зазвичай хрестоцвіті готують на пару, але салат їжте сирим. У хрестоцвітих багато реагентів та корисних для здоров'я вітамінів і мікроелементів.

 

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top