Специфіка продукції Erbenobili

Специфіка продукції Erbenobili

Erbenobili - італійський бренд, який засновує свої принципи на інноваційній політиці, професіоналізмі, повазі до природи і людству. Продукція виготовляється з ретельно відібранної сировини, вирощеної за спеціальною методикою Spagyric Science. Цей метод включає в себе обробку та вирощування рослин для біологічно активних добавок, в якому використовують єднання з природою, музику, високі технології і людську любов. Про це Ви можете прочитати докладніше в нашому блозі, в статті про технології Erbenobili.

Сьогодні ми поговоримо докладніше про продукцію даної компанії і для кого вона призначена.

Erbenobili спеціалізується на виробництві продуктів, корисних для підтримки фізіологічних функцій нашого організму. У їхньому асортименті переважають комплекси і мультивітаміни різних призначень. Найпоширеніші це формули для боротьби зі стресом, зміцнення імунної системи, поліпшення травлення, нормалізації роботи серця, судин і тиску, а також комплекси для жінок, в тому числі вагітних, і чоловіків. Ми підібрали для Вас популярні біодобавки при різних проблемах.

Боротьба зі стресом

DepreVin - це мультивітамінний і мультімінеральний комплекс для того, щоб підтримувати гарний настрій і регулювати роботу нервової системи. Завдяки даній добавці Ви забудете про перепади настрою, спалахи гніву. Особливо ефективний за часів сильного стресу і емоційного виснаження. Має повністю натуральний склад і ніяких протипоказань.

SedaVin - рослинна добавка, що включає в себе екстракт з глоду, липи, фіко. Володіє розслаблюючим і заспокійливим ефектом, спрямована на те, щоб захистити нервову систему від подразників. Вирівнює серцебиття і позитивно впливає на серце і судини.

Зміцнення імунітету

FluProp - формула для боротьби з сезонними застудами та підтримки імунітету. До складу входить ціла купа рослинних екстрактів, а також аскорбінова кислота і цинк. Не дає проникнути вірусам і бактеріям крізь імунну систему, має додатково антиоксидантні властивості.

ImmunVin - перемога імунітету, полівітамінна і повністю натуральна есенція, в яку входять вітамін С і Е, фолієва кислота, а також екстракт кореня ехінацеї пурпурової. Впливає на імунну систему, зміцнює її і не дає проникнути шкідливим бактеріям всередину організму.

TossVin - спрямований саме на боротьбу з простудними захворюваннями і полегшенням симптомів їх протікання. Знімає роздратованість залоз, має протизапальний ефект, полегшує дихання. Також корисний при сухому кашлі і болю в горлі. Все завдяки натуральному складу, що включає: екстракт подорожника, ісландського моху, медунки, а також вітаміну С і ефірні масла евкаліпта і кориці.

Поліпшення травлення

DigesVin -складається з рослинних екстрактів листя артишоку, насіння фенхелю, м'яти, імбиру і ананаса. Допоможе не тільки відновити роботу кишечнику, але і скинути вагу, а також позбутися від здуття.

DrenVin комплекс з екстрактів папайї, лопуха, кульбаби і годжі, знімає запалення в кишечнику, а також виводить зайву рідину разом з токсинами з тіла. Це може допомогти прибрати набряки і частково позбутися целюліту.

LactoBaob - пробіотична формула, яка містить лактобактерії, а також екстракт баобаба. Здатний відновити мікрофлору в кишечнику. Дуже корисний для роботи травлення і засвоєння їжі, знижує «шкідливий» холестерин і налагоджує роботу серцево-судинної системи.

Для нормалізації роботи серцево-судинної системи

VenaVin рекомендується при варикозному розширенні вен і ламкості капілярів, адже дана формула, завдяки екстракту горобини, солодкого каштана і кизилу, активує кровообіг, знімає набряки і неприємне відчуття тяжкості в ногах. Можна приймати в профілактичних цілях.

IpertenVin Erbenobili випустили спеціально для налагодження роботи кровоносної системи, що позитивно впливає на серце та інші органи. Екстракт листя оливи, глоду і часнику, а також калій, коензим Q10 і аскорбінова кислота зміцнюють стінки судин, нейтралізують вільні радикали, відновлюють серцевий ритм.

Жінкам

Galegavin - комплекс для вагітних і годуючих жінок, ціллю якого, є посилення лактації та поліпшення загального самопочуття. Багатий склад рослинними компонентами дозволяє домогтися розслаблення маткових м'язів, полегшення пологів, стимуляції секреції молока, зміцнює імунну систему, покращує сон і апетит.

Dismenovin - призначений спеціально для дівчат, які болісно переносять ПМС. Органічний склад, ясен, малина, чорна смородина, знімає болі внизу живота, допомагає при незначних порушеннях циклу, підходить підліткам і жінкам за 50, також знімає неприємні симптоми менопаузи.

Чоловікам

ProstVin мультімінеральний і вітамінний комплекс з екстрактами кореня кропиви, ягід сереноа, чорниці та гарбуза, зміцнюють здоров'я сечостатевої системи у чоловіків. Підтримує нормальну роботу передміхурової залози і здоровий потік сечі.

Erbèros рослинна формула, що включає суміш з вітамінів групи В, гінкго білоба, марапуами, даміани. Активує сексуальний потяг, лібідо, підвищує потенцію і благотворно впливає на нервову систему.

 

Якщо Вас зацікавила будь-яка з цих харчових добавок, Ви можете замовити її з доставкою по всій Україні, у нас в інтернет-магазині VitaWorld. Всі товари в наявності за найвигіднішими цінами, так як ми є офіційними постачальниками даної продукції на території України. Всі сертифікати якості знаходяться в режимі онлайн у нас на сайті.

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top