Thorne Research: інноваційні технології - запорука якісного продукту

Thorne Research: інноваційні технології - запорука якісного продукту

Американська компанія Thorne Research на ринку харчових добавок вже більше 30 років. Є одним зі світових лідерів в сфері нутріціологічних добавок для здоров'я і краси. У 1984 році у них в асортименті нараховувалася всього одна одиниця товару, з тих пір їх вибір виріс, і тепер, ми можемо придбати під цією маркою вітаміни, мінерали, комплекси для краси, мультивітаміни для здоров'я всіх систем організму, добавки для вагітних, спортивне харчування і багато іншого.

 

Наукові досягнення компанії

Зростання компанії відбулося виключно завдяки якісній та ефективній продукції. Менеджери Thorne Research регулярно вкладають кошти в модернізацію технологій виробництва, ретельне тестування сировини, пошук кращих інгредієнтів найвищої якості і створення максимально чистого виробничого процесу. Вчені, які працюють на Thorne Research, розробили покрокову інструкцію створення добавок, яка передбачає строгий контроль безпеки на кожному етапі. Фактично всі БАДи випускаються на власному підприємстві Торн Ресерч в Саммервіллі, Південна Кароліна. У виготовленні не використовуються важкі для абсорбції речовини, або інші наповнювачі, які можуть перешкоджати засвоєнню або навіть нашкодити здоров'ю.

 

Сертифікування виробництва

Thorne зарекомендувала себе як надійне і безпечне джерело здоров'я, це оцінено безліччю сертифікатів і рецензій від клінік і лабораторій.

  • Володіє сертифікатом GMP (Good Manufacturing Practice) - зразково пройшов всі перевірки, у всіх виробничих приміщеннях.
  • Отримав схвалення NSF (The public health and safety company) - більше 30 добавок для спортсменів, в складі і ефективності яких можна бути впевненими на 100 відсотків.
  • Схвалено рейтинг А від TGA (Therapeutic Goods Administration) - австралійський регулюючий орган, який проводить жорсткі перевірки, не всі компанії володіють даним сертифікатом.

 

Багатоетапний процес тестування

Використовуються тільки ті інгредієнти, безпека і ефективність яких була підтверджена різними клінічними дослідженнями. Thorne Research відмовилися від можливих алергенів, вони проводять тести на чутливість до продукту. Усі постачальники також мають сертифікацію і надають інгредієнти найвищої якості.

Перевірка продукції і сировини проходить в 4 етапи, реалізацію цієї перевірки проводять дві власні лабораторії, які оснащені найсучаснішим обладнанням.

 1. Тестування компонентів - перевірка на «забруднюючі» і шкідливі речовини.

 2. Тестування в процесі - контроль правильного дозування, контроль дефектів і т.д.

 3. Перевірка готової продукції - підтвердження ідентичності, активності і чистоти готового товару.

 4. Контроль стабільності - перевірка термінів придатності та відповідності добавки опису.

Чому купувати Thorne у Світі Вітамінів?

Наш інтернет-магазин є офіційним постачальником продукції Thorne Research. У нашому асортименті представлений найбільш широкий вибір товарів від даного бренду на території України. Ми пропонуємо найвигідніші ціни, гарантуємо оригінальність і якість, а приємним бонусом є безкоштовна доставка кур'єром по Києву, при сумі замовлення від 1000 гривень. Також ми працюємо з Новою Поштою, яка доставить посилку за кілька днів в будь-який регіон нашої країни. Якщо у вас залишилися питання про компанію Торн Ресерч або будь-який інший бренд, добавки, звертайтеся до наших спеціалістів за телефоном або в онлайн чаті. У нас працюють досвідчені консультанти, які розбираються в добавках.

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top