Просто, корисно і натурально: все про спагірику

Спагірика (від давньогрецького "витягувати" і "збирати") - це процес виготовлення лікарських добавок, який пов'язаний з алхімією. Основним принципом є максимальна натуральність та наближеність до природи для збереження справжньої енергії. Прабатьками спагірики були давні народи Єгипту та Греції, а сформував її основні ідеї Парацельс, - швейцарський лікар, алхімік і філософ. Його основною метою було не створення золота, а синтезування ефективних ліків, що він і намагався впровадити під поняттям "алхімія".

Класичні методи спагірики в ХХ столітті

Хоча і часи змінилися, але основні правила створення спагіриків залишаються незмінними.

Спагірикі - це лікувальні добавки з рослин, які створюються в близькому до природи середовищі.

Початок створення спагіричних препаратів повинно відповідати певній стадії місяця, оскільки в даній філософії велика роль відведена астрології. Важливий також час здійснення кожного етапу, аж до секунд.

Згідно трактатів - людина, як і інші живі організми, складаються з трьох основних духовних елементів: сіль, сірка (Сульфур), філософська ртуть (Меркурій). Варто зауважити, що дані значення не мають нічого спільного з сучасними термінами. У рослин, як і у людей, є дух (ртуть), душа (сірка) і тіло (сіль). В процесі виготовлення їх витягають і утворюються такі інгредієнти для створення ліків:

  • Дух - ефірні масла рослин.
  • Душа - спиртові настоянки на основі рослини.
  • Сіль - попіл рослини, обробленого високою температурою.

Після цього спирт, попіл і ефірні масла зливаються воєдино. Раніше кінцевими продуктами були елексіри, тинктури, есенції, зараз спагірики можна купити у вигляді таблеток, капсул, сиропів або крапель.

Також дуже важливу роль відводять місцю вирощування рослин і лабораторії для виготовлення спагіриків. Повинні бути умови максимально наближені до природних: температура, клімат, повітря і так далі.

Етапи створення спагіриків

Процес виготовлення строго регламентований і розділяється на кілька етапів.

1. Поділ або також сепарація.

Для створення спиртових екстрактів медичні рослини ферментують разом з натуральними дріжджами.

2. Очищення.

Ретельна фільтрація рослинних настоянок від важких металів, шкідливих речовин і залишків від попереднього етапу.

3. Спалювання (кальцифікація).

Для створення попелу або по-науковому очищених мінеральних солей проводять спалювання рослинної сировини.

4. Об'єднання.

Змішуються очищені мінеральні солі, відфільтрований спиртовий екстракт і ефірні масла, в результаті чого з'являється базова спагірична настоянка.

5. Наступні етапи можуть бути не обов'язкові: настоювання, пресування, циркуляція. І нарешті готовий продукт підлягає контрою якості, фасування, пакування і дистрибуції.

Переваги спагіриків

Повністю природні добавки, створені відповідно до філософії спагіриків, не містять хімії і не викликають звикання. Також вони не мають побічних ефектів, у них м'який склад і при цьому не є дуже дорогими.

Багато хто недооцінює силу трав, але спагірики ефективні при таких проблемах як:

  • Розлади травлення.
  • Підвищений рівень "поганого" холестерину.
  • Ослаблена імунна система.
  • Дратівливість і нервозність.
  • Безсоння.
  • Підвищений або знижений тиск.

Такі продукти проходять дуже ретельне очищення та контроль якості, при цьому вони містять велику кількість активної речовини. А ще вони відрізняються своєю біодоступністю і високою ефективністю.

Erbenobili - головний представник спагірикової медицини на ринку добавок

Вибір компаній, які слідують канонам спагірики, не є особливо великим, при цьому одиниці мають підтверджені сертифікати якості. Італійська компанія Erbenobili володіє сертифікацією FDA (Управління з продовольства і медикаментів США). Їхня продукція офіційно дозволена для продажу на території Америки, Європейського союзу, а також України. VitaWorld є офіційним постачальником в Україні.

Компанія здійснює виробництво згідно з усіма правилами сучасної спагірики:

  • Весь процес займає 40 днів, починаючи з 28 дня місячного циклу.
  • Використовується тільки натуральна і чиста сировина.
  • У теплиці, в формі піраміди, вирощуються рослини під класичну музику 528 Гц.
  • Виготовлення відбувається в умовах аналогічних природним.

Більше про те, як створює свої добавки виробник Erbenobili читайте в нашій статті "ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМПАНІЇ ERBENOBILI". Вся продукція випускається з дозволу і в суворій відповідності з Законодавчим Декретом Міністерства охорони здоров'я Італії.

Продукцію від Erbenobili ви можете знайти в нашому каталозі. Ми пропонуємо вигідні ціни, швидку і безкоштовну доставку від 1000 гривень кур'єром або 1500 Новою Поштою, а також професійну консультацію по телефону або в чаті.

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top