Які вітаміни краще приймати

Актуально замислитись про догляд за своїм тілом, адже на дворі весна і нам так хочеться добре виглядати! Гарний зовнішній вигляд починається зі здорового раціону. Але, на жаль, повністю наситити наш організм незамінними речовинами лише за допомогою їжі – неможливо. Адже якщо раніше виробники овочів, фруктів, м'яса більше уваги приділяли натуральності та користі, то в наші дні на першому місці кількість та упаковка.

 

Без вітамінних комплексів нам не обійтися. Сьогодні ми розглянемо, які вітаміни краще купити, обговоримо планування придбання БАДів.

 

Отже, давайте почнемо з визначення проблемних точок, які говорять нам про гіповітаміноз:

 

1. Незбалансоване харчування. Якщо у вас немає персональної лабораторії, де проводиться аналіз продуктів, і консультанта-нутріціолога, то бажано замовляти вітаміни онлайн, щоб отримати все для повноцінного життя.

2. Поганий настрій, депресії, млявість та апатія. Багато хто не з чуток знає, що це таке і як довго триває психологічна пригніченість. Причина може бути в нестачі вітамінів. Щоб не витрачати час на стрес, рекомендуємо пропити вітамінний комплекс для нервової системи.

3. Перенесені хвороби. Усі хвороби викликають авітаміноз. Наприклад, застудні захворювання сприяють зниженню кальцію, магнію, заліза, групи В. Проблеми шлункової природи викликають дефіцит А, Е та D. Зниження імунності також призводить до нестачі низки елементів.

 

Який вітамін для чого потрібний

 

Отже, ми визначилися з причинами, які провокують авітаміноз, а тепер давайте вивчимо, який компонент для чого потрібен, щоб ви змогли замовити онлайн вітаміни та мінерали.

 

  • А – покращує зір, стан шкіри, зміцнює імунітет, необхідний дітям для зростання!
  • В – усі представники цієї групи беруть участь у нормалізації роботи нервової системи. Дефіцит позначається на поганому самопочутті: людина відчуває млявість, апатію, безсоння та нестачу сил для щоденних занять.
  • В1 – необхідний для нормальної роботи серця та нервової системи.
  • В2 - бере участь в утворенні еритроцитів, формуванні репродуктивного механізму.
  • В9 і В12 – живильні для нервової та кровоносної конституції.
  • С – зміцнює імунітет, нормалізує окиснювально-відновлювальні процеси, є потужним антиоксидантом. Впливає на стан шкіри, волосся та нігтів.
  • D – його завдання допомогти нашому тілу освоїти кальцій та фосфор. Завдяки злагодженій роботі вітаміну D з мінералами, наші кістки та м'язи виконують своє призначення.
  • Е – сильний антиоксидант, що покращує імунність, він необхідний для краси шкіри та волосся.
  • К – служить для кісток і нирок, грає безцінною роль у синтезі білків.

 

Для того, щоб компенсувати нестачу не одного, а відразу кількох вітамінів рекомендується приймати мультивітаміни. Вони відносяться до категорії БАД, а це означає, що їх можна купити в інтернеті або аптеці без рецепта.

 

Вітамінні комплекси ділять на кілька категорій залежно від того, для кого вони розроблені та яку проблему призначені вирішити:

 

  • Для імунітету
  • Для краси волосся, шкіри та нігтів
  • Для дітей
  • Для дорослих
  • Для чоловіків або для жінок
  • Для вагітних
  • Для підвищених фізичних та ментальних навантажень.

 

Провідні виробники розробили комбінації для імунітету, адже щоби сформувати достатню опірність вірусам, потрібно систематично над цим працювати. Але зусилля повернуться з лишком у формі стійкості перед інфекціями, працездатності та гарного настрою.

 

Для краси та здоров'я шкіряно-волосяних покровів опрацьовано спеціальні мультивітаміни, здатні боротися з конкретними проблемами. Наприклад, є комплекси, спрямовані на протистояння віковим змінам, вони включають колаген, гіалуронову кислоту та вітам. С.

 

Для діток і дорослих досліджуються вікові потреби та включається найнеобхідніше.

 

Для чоловіків та для жінок розроблені БАДи, які враховують особливості чоловічого та жіночого організмів.

 

Для вагітних переоцінити важливість вітамінів просто неможливо.

 

Також є розробки для людей, які переживають підвищені навантаження: перевтомлюються на роботі, перевантажені домашніми турботами або посилено займаються спортом.

 

Які вітаміни ви можете купити на нашому сайті

 

Купити вітаміни в Україні можна в інтернет-магазині VitaWorld. Асортимент біодобавок досить різноманітний. Ви отримаєте той БАД, який підходить саме вам.

 

Не забувайте, що приймати вітаміни необхідно регулярно, суворо дотримуватися інструкцій та рекомендацій сімейного лікаря.

 

Замовляючи їх у нас, ви отримаєте багато бонусів: швидку доставку, безкоштовну професійну консультацію, високу ефективність продукції.

 

Купуйте вітаміни на сайті VitaWorld!

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top