ТОП-5 найкращих вітамінних комплексів для вагітних

Вагітність – це дуже відповідальний період у житті жінки, адже вона дбає не лише про своє здоров'я, а й про правильний розвиток малюка. А для цього слід регулярно відвідувати лікаря, насичувати організм корисними мікроелементами та купити вітаміни.

 

Нестача вітамінів під час вагітності ускладнює розвиток органів дитини, згубно впливає на здоров'я та самопочуття мами.

 

Симптоми авітамінозу майбутньої матері такі:

  • Потреба в ретиноїдах тягне за собою порушення зору, ламкість нігтів і волосся.
  • Дефіцит групи В провокує запаморочення, слабкість, судоми.
  • Недоотримання токоферолів призводить до шкірних висипань та сухості покривів.
  • Сонливість, апатія та дратівливість свідчать про мінімум аскорбінової кислоти.
  • Проблеми з кальцієм – викликають кровоточивість ясен, сильно псується зубна емаль.

 

І це виключно помітні ознаки. Враховуючи серйозність питання, ми підготували ТОП-5 БАДів for prergnant, щоб спільно з лікарем ви могли легко зробити вибір та замовити онлайн вітаміни і мінерали в Україні:

 

  1. Baby & Me, від компанії MegaFood, 120 табл.

Ці полівітаміни сприяють імунітету, бадьорості та активності. У комбінації є обов'язкова кількість заліза, фолату, В12, В6, D, йод, селен. Vitamin С зміцнює імунітет. Всього 23 цілющі одиниці. Особливість цього препарату полягає в тому, що кальціум та магній не включені. Це потрібно для кращого засвоєння. Вони використовуються окремо, щонайменше ніж за три години до Baby & Me.

 

  1. Thorne Research, мультивітаміни для вагітних і жінок, що годують, від Basic Prenatal, 90 капсул.

Містить усі необхідні речовини для цього періоду. У тому числі Кальцій, йод та магній. Calcium необхідний для кальцинації скелету малюка та для мами з метою профілактики токсикозів, карієсу, для нормальної роботи нирок. Йод впливає на формування органів дитини. Mg. сприяє нормальному стану м'язів, при його нестачі виникають судоми та гіпертонус матки, що загрожує перериванням вагітності. Приймається тричі на день.

 

  1. Vitamin Code, сирі вітаміни для вагітних від Garden of Life, 90 вегетаріанських капсул.

Що означає слово «сирі»? Це вітаміни, які отримані з необроблених плодів. Вони добре засвоюються та не мають побічних реакцій. Замовити вітаміни зазначеної якості дуже корисно, адже до складу входять органічні овочі та фрукти, вітамінно-мінеральні речовини, а також травна суміш, яка покращує травлення. Комплекс містить все необхідне для формування дитини та гарного самопочуття мами. Капсули містять порошок, який можна пити як у формі капсул, так і додавати в сік або воду.

 

 

4. Perfect Prenatal, multivitamins для вагітних від New Chapter, 96 таблеток.

Включає повний спектр мікро- та макроелементів, незамінних на цьому етапі. Додатково: трав'яна суміш Prenatal (органічні рис, овес, чорниця, малина, кульбаба, шипшина та інші), суміш для підтримки здоров'я грудей (броколі, капуста, редис дайкон, гірчиця), імбир та куркума. Корінь імбиру допомагає боротися з токсикозом і дуже багатий на мікроелементи. Куркумін благотворно впливає на серцево-судинну систему.

 

5. Риб'ячий жир для вагітних без добавок від Nordic Naturals, 90 гелевих капсул.

Зверніть особливу увагу на Омега 3, адже ненасичені жирні кислоти є незамінними для створення людського організму, а саме: мозку, нервової системи та зору. Полегшують токсикоз, нормалізують тиск та імунність, покращують самопочуття жінки. Приймається двічі на день.

 

Обирайте наш інтернет-магазин

VitaWorld допомагає вагітним жінкам бути здоровими та умиротвореними, проводити час з малюком щасливо та спокійно. Акцентуючи увагу на профілактиці гіповітамінозу, ви вкладаєте сили в майбутнє своєї сім'ї.

 

Ви можете купити вітаміни для вагітних у нашому інтернет-магазині, ми гарантуємо якість, зручну доставку та оптимальну ціну.

 

Купуйте БАДи на сайті VitaWorld за найвигіднішими умовами!

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top