Корисні трави для жіночого здоров'я

Лікування травами - це натуральний спосіб для зміцнення здоров'я, який здавна практикувався в медицині. Їх застосовували древні народи по всьому світу для лікування різних хвороб. Основою сучасних препаратів стали збори з трав і грибів.

Зараз не потрібно висушувати ромашку або календулу у себе на вікні, досить купити маленький тюбик, в якому знаходяться капсули з усіма корисними речовинами. Лікарські трави для жінок є в великому виборі у нас на сайті.

 

Ашваганда

Ще відома ця незвичайне рослина під назвою Індійський женьшень. Широку популярність здобула ще в стародавній Індії. Вчені виявили величезну кількість мікроелементів: органічні кислоти, пептиди, ліпіди, алкалоїди та фітостерини. При регулярному прийомі знижується стрес, завдяки зменшенню рівня гормону кортизолу. Крім поліпшення імунітету, також проходять запальні процеси в організмі. У народі також відома як афродизіак. Для жінок ця лікувальна рослина значно полегшить симптоми ПМС і менструації. Також приводить гормональний фон в норму і допомагає при клімаксі.

Ашваганда від американського бренду Now Foods

 

 

Гравіола (Сау-Сеп)

Відома своїми лікувальними властивостями по всьому світу. Дослідження показали, що ця рослина має протиракові властивості, бореться з дванадцятьма видами пухлин. Широко використовується при запаленнях сечостатевої системи, для жіночого здоров'я може скласти профілактику, наприклад, від циститу. А також буде сприятлива при скиданні зайвої ваги.

Гравіола або Сметанне Яблуко Now Foods

 

Перуанська Мака

Росте в Перу, Аргентині і Болівії на високогірних місцевостях і володіє неймовірно сильним ефектом афродизіака. Допомагає при запаленнях статевої системи. Позитивно впливає на жіночі гормони в організмі. Покращує функціонування статевих органів, збільшує шанс зачаття дитини. Заспокоює нервову систему і посилює кровотік. Допомагає скинути зайву вагу і зберігає красу і молодість.

Перуанська Мака, 250 мг Source Naturals

Перуанська Мака, Maca, Now Foods, 500 мг

 

Мукуна Пекуча

Відноситься до сімейства бобових, посилює лібідо і є ефективним антидепресантом. Чи стане помічником вже при перших симптомах менопаузи. Також застосовується для зміцнення імунітету, відновлення нервової системи і покращує стан шкіри.

Мукуна Пекуча, Dopa Mucuna, Now Foods

 

Примула Вечірня

Примула Вечірня, також єнотера, неймовірно корисна для дівчачого організму, багата на незамінні жирні гамма-ліноленові кислоти. Аналог материнського молока. Допомагає при виникненні ендометріозу. Полегшує перебіг менструального циклу, ПМС і симптоми менопаузи: болі внизу живота, перепади настрою, нудота, порушення сну. Шкіра стане набагато еластичнішою, почервоніння і сухість підуть, вона стане м'якою і шовковистою.

Масло Примули Вечірньої 500 мг, Evening Primrose Oil, Solgar

Масло Примули Вечірньої 1300мг, Bluebonnet Nutrition

 

Соя

Відноситься до роду бобових, одна з найдавніших культур, яку вживали в їжу. Вміщує величезна кількість білка та інших корисних речовин. Підтримує гормональний фон дівчат будь-якого віку. У період менопаузи споживання просто необхідне, тому що стимулюється вироблення жіночих гормонів. Передменструальний синдром проходить набагато легше, пропадають головні болі.

Геністеїн Соєвий Комплекс 1000 мг, Source Naturals

Соєві Ізофлавони, Non-GMO Soy Isoflavones, Bluebonnet Nutrition

 

Дикий Ямс

Мексиканські жінки здавна використовують його для полегшення токсикозу, а також при загрозі передчасних пологів. Доведено, що при хворобливій менструації він допоможе від головного болю, слабкості, втоми, нудоти і болю в животі. Ефективний при гормональних розладах і проблеми з жіночими статевими органами.

Дикий Ямс 250мг, Herbal Actives, Natures Plus

 

Трав'яні збори

Комбінування декількох трав створює потужну формулу для підтримки здоров'я. Комплексну підтримку для організму складуть такі препарати:

Комплекс для Підтримки Сечостатевої Системи, Gladder Bladder, RidgeCrest Herbals

Менопауза Комплекс для Жінок, PM Phytogen Complex, Solgar

Менопауза, Трав'яний Комплекс, Menopause Support, Now Foods

На нашому сайті існує рубрика «Трави», в якій можна знайти все, що вам необхідно!

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top