Mason Natural тепер у нашому Світі Вітамінів

Слоган компанії Mason Natural: «Якість, якій можна довіряти» відповідає і нашим уявленням про завдання та відповідальності виробників перед клієнтами. Ми співпрацюємо тільки з сертифікованими компаніями, які мають надійну репутацію і добре зарекомендували себе серед споживачів. Саме тому продукція Mason Vitamins ідеально підходять для асортименту VitaWorld.

Робота даного бренду починається у далекому 1967 році в Америці, спочатку харчові добавки поширювалися в місцевих аптеках, пізніше Мейсон вийшли на світовий ринок. За 55 років роботи було створено більш ніж 300 видів вітамінів і косметичних засобів, формули яких регулярно модернізувалися, і на цьому виробники не збираються зупинятися!

Mason цінує кожного свого клієнта і прагнути створити ефективні склади, які розраховані на вирішення конкретних проблем.

Виробництво і контроль якості

Mason - це, перш за все, продукція високої якості за доступними цінами, яка природним чином підтримує ваше здоров'я. Для забезпечення кращими добавками необхідно дотримуватися нормативних вимог.

Більше 50 років Mason Supplements дотримуються строгих процедур забезпечення якості відповідно до стандартів Сполучених Штатів Америки. Виробничі процедури відповідають вимогам GMP (Good manufacturing practice) і FDA (Food and Drug Administration).

Ретельно вибираються постачальники сировини, яка піддається тестуванню. Уся сировина і продукція Mason проходять строгий контроль якості. Кожен етап регулюється, кожен товар бездоганно досліджується на відповідність стандартам.

В кінці виробництва активні інгредієнти аналізуються, а готова продукція піддається випробуванням. Виробництво компанії регулярно проходить перевірки на місцевому та федеральному рівні, а також від організації FDA.

Продукція на будь-який смак

В асортименті Mason Vitamins представлені як вітамінні добавки, так і косметичні засоби - все для внутрішнього і зовнішнього здоров'я.

На вибір надаються різні лінійки продукції, наприклад, мультивітаміни у формі жувальних цукерок. В їх число входять мультивітаміни для дітей, колаген, комплекс для шкіри, волосся і нігтів, добавка бузини з ехінацеєю та багато іншого, при цьому дані жувальні вітаміни підходять веганам і вегетаріанцям, є кошерними і абсолютно натуральними, з різними приємними смаками.

Інші лінійки включають вітаміни, мінерали, амінокислоти, пробіотики та інші біологічно активні добавки при різних симптомах і призначеннях.

Також компанія пропонує добавки в невеликих порційних упаковках, які називаються Wellness to GO. Надійно і герметично упакований пакетик з порцією мікроелементів відмінно підходить для пробного прийому або для того, щоб взяти його з собою у відпустку. У такому варіанті доступно багато популярних добавок від Mason Natural: мелатонін, комплекс для здоров'я волосся і шкіри, імбир для травлення або яблучний сидр для схуднення і так далі.

З косметичних засобів представлені креми для омолодження, для зволоження і живлення з колагеном, кокосовим маслом або вітаміном Е.

Соціальна місія

Mason ведуть корисні дослідження і розробки, а також впроваджують новітні технології в свій процес виробництва.

Компанія давно веде eco-friendly політику. Переробляється близько 270 кг картону і паперу в місяць, що еквівалентно заощадженню 5 дерев. Бренд використовує баночки, що утилізуються, до всього іншого, вони ефективно зберігають свіжість продукту.

На цьому Мейсон Вітамінс не зупиняються - компанія співпрацює з безліччю організацій, які спрямовані на допомогу людям з різними проблемами: March of Dimes, MAP International, American Cancer Society, International Aid.

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top