Вітаміни для жіночого здоров'я, які кращі і де їх знайти?

Вітаміни для жіночого здоров'я, які кращі і де їх знайти?

Для підтримки краси, жіночого здоров'я, молодості і свіжості дівчата потребують особливих добавок. Через гормональний баланс вітаміни, мікроелементи, мінерали потрібні зовсім не такі, як чоловікам. Особливо під час вагітності, потреба збільшується для суто «жіночих» вітамінів.

Корисні харчові добавки у вигляді вітамінів виконують величезний список завдань в організмі. Вони допомагають зміцнювати структуру, наприклад шкіри або волосся, беруть участь в утворенні гормонів, входять в структуру кісток і захищають імунну систему.

Потужний антиоксидант для омолодження

Аскорбінова кислота захищає від старіння шкіри і вільних радикалів. Він є активною допоміжною речовиною, яка сприяє утворенню сполучних тканин і гормонів, бере участь в реакціях детоксикації печінки, допомагає засвоєнню заліза з їжі і зміцнює імунну систему.

Вітамін має найбільше значення для організму в якості антиоксиданту. Антиоксиданти - це речовини, які нейтралізують агресивні частки, що утворюються в організмі або в навколишньому середовищі, саме їх називають вільними радикалами. Людина не може самостійно виробляти аскорбінову кислоту, тому необхідно приймати біологічно активні добавки, які здатні з легкістю поповнити відсутні запаси.

Витамін C + Кальцій, Ultimate Nutrition

Гарантія спокійних і здорових нервів

Вітамін B 6 відповідає за стабільно гарний настрій, міцні нерви і життєву силу. Необхідний для величезної кількості метаболічних реакцій, більшість з яких пов'язана з накопиченням і руйнуванням білкових будівельних блоків. Бере участь в процесі відновлення нервових клітин, імунному захисті і в формуванні крові. Здатний полегшити передменструальні болі або неприємні відчуття при клімаксі.

P-5-P (Піридоксальфосфат) 50мг, Now Foods

Ідеальна шкіра і гнучке тіло завдяки вітаміну Д

Вітамін D - це жиророзчинний вітамін, який дуже важливий для наших кісток і імунної системи. «Сонячний вітамін» сприяє збереженню кальцію і фосфату в кістках і, таким чином, забезпечує стабільний і еластичний скелет. Крім того, він робить нашу шкіру набагато красивішою, налагоджує роботу шлунка і покращує метаболізм. Особливо в зимовий і осінній час наше тіло потребує додаткових порцій даної речовини, харчові добавки - чудовий спосіб заповнити недолік.

Вітамін D-3 2000IU, Source Naturals

Гарантія вічної молодості

Вітамін Е забезпечує здорові судини, бореться з віковими змінами. Він включає в себе цілу групу сполук, які називаються токоферолами. Найбільш ефективним з них є альфа-токоферол.

Дана речовина допомагає захистити організм від вільних радикалів, які виникають в процесі обміну речовин або, наприклад, куріння. Захищає клітини, і запобігає руйнуванню клітинних мембран. Він блокує певні реакції організму, які можуть сприяти атеросклерозу.

Вітамін Е, Суміш Токоферолів, Vitamin E 400 МЕ, Healthy Origins

Гострий зір завдяки вітаміну А

Блискуче волосся, міцні нігті, чиста шкіра - за все це відповідає вітамін А, також званий ретинолом. Він забезпечує чудову якість шкірі, допомагає позбутися від прищів і жирного блиску. Важливий для нашої імунної системи, навіть невелика нестача може призвести до підвищеної сприйнятливості до інфекцій дихальних шляхів. Забезпечує гострий зір і здоров'я очей.

Бета Каротин (Вітамін А) 25000IU, Source Naturals

Обов'язковий вітамін В9 для кожної дівчини

Фолієва кислота необхідна жінкам для зачаття здорової дитини, виробленню достатньої кількості гормонів і міцної нервової системи. Вона також бере участь у постачанні киснем кожної клітини і формуванні і функціонуванні лейкоцитів. Здатна забезпечувати міцні і довге волосся, а також здорове травлення, оскільки шлунок не може виробляти кислоту або травні ферменти без неї. Позитивно впливає на шкіру дівчат, знижує вироблення сальних залоз, а також зменшує неприємні симптоми від ПМС.

Фолієва кислота (В9), Метафолін, Metafolin, 400 мкг, Solgar

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top