Що таке Омега-3: склад, користь для жінок і чоловіків, кращі виробники

Що таке Омега-3: склад, користь для жінок і чоловіків, кращі виробники

Риб'ячий жир багатий багатьма корисними речовинами, в тому числі жирними кислотами омега. Вони впливають практично на всі фізіологічні процеси, що відбуваються в організмі людини. Омега жири беруть участь в регулюванні вироблення гормонів, переносять кисень до тканин, зміцнюють судини, нормалізують діяльність мозку, благодійно впливають на серце.

 

Джерела Омега-3 можуть бути рослинними і тваринними. Ефективність елемента залежить від його концентрації. Важливо пам'ятати, що синтезу жирних кислот в організмі людини дуже мало, близько 7 відсотків від норми. Саме тому важливо приймати препарат Омега-3, властивості якого допомагають поліпшити фізіологічні функції.

Риб'ячий жир - який краще сорт риби?

Перед тим, як купити вітаміни з Омега-3, необхідно визначити, який риб'ячий жир краще. Для цього слід звернути увагу на сировину. Омега-3 кислоти отримують з:

    • Печінки тріски. Подібна сировина є найбільш доступною. Слід враховувати, що печінка - ідеальне місце для накопичення токсинів і солей важких металів. Вони складно виводяться, тому ступінь очищення продукту повинна бути дуже високою.
    • М'яса морських риб. Омега-3 тригліцерид отримують з м'язової тканини морських риб. Подібна сировина - максимально чиста, її вважають найбільш прийнятною для отримання риб'ячого жиру. Омега-3 капсули, виготовлені з риб'ячого м'яса, набули найбільшого поширення.
    • М'яса криля. Застосовується для виготовлення продукту преміум-класу. Кислоти представлені фосфоліпідами, саме тому метаболізм запускається миттєво. Завдяки натуральному антиоксиданту, астаксантину, масло можна зберігати протягом тривалого періоду часу. Виготовлені з подібної сировини вітаміни Омега-3 для дітей будуть кращим вибором, добову норму дитині підбирає фахівець.

     

    Перед тим, як приймати Омега-3 в капсулах, слід звернути увагу на раціон харчування. В якій рибі найбільше Омега-3? Людині необхідно щотижня з'їдати дві риби жирних сортів. Щоб масло Омега-3 максимально збереглося, обробка повинна бути мякою. Рибу можна запікати на грилі, готувати на пару, маринувати або солити. Норма Омеги-3 для дорослого - не більше 4 г в день, такий обсяг простіше отримати в капсулах.

    Який Омега-3 вибрати?

    Властивості Омега-3 роблять показання до застосування досить широкими. Досить вітаміни Омега-3 купити в аптеці, щоб отримати величезну користь. Вони допоможуть впоратися із зайвою вагою, зберегти красу шкіри і волосся, уповільнити процеси старіння, чоловікам - наростити м'язову масу. Який вибрати риб'ячий жир? Випускається риб'ячий жир в різних країнах, кращою вважається Омега-3 американська, норвезька і російська.

     

    У спеціалізованих магазинах і аптеках можна придбати капсули від кращих виробників:

    • Solgar. Капсули Solgar Omega-3 відгуки мають дуже високі. EPA і DHA добова норма в них підібрана таким чином, щоб вітаміни Солгар Омега-3 залишалися максимально безпечними. Споживач отримує концентрований риб'ячий жир, який був максимально очищений. У його складі немає глютену, молочних продуктів і пшениці, тому Омега-3 950 Солгар (Omega-3 950 mg Solgar) рекомендують вживати навіть жінкам в положенні. Для отримання жиру використовуються холодноводні сорти риб, які мешкають на великій глибині. В процесі виробництва продукт обов'язково тестується на наявність домішок, для максимальної безпеки виконується дистиляція. Солгар Омега-3 можна купити в аптеці, інструкція - дуже докладна. Точне дозування призначається фахівцем.
    • Now Foods. Основне призначення Омега-3 від Now Foods - захист суглобів, судин і серця. Продукт складається з натуральних компонентів, які допомагають очистити судини і поліпшити кровообіг. Про Now Foods Ultra Omega-3 відгуки - максимально позитивні, так як склад максимально очищений і збагачений вітамінами А і D3. Про те, як приймати Омега-3 від Now Foods, є інформація на упаковці, зазвичай достатньо однієї капсули в день.
    • Doppelherz. Компанія Доппельгерц риб'ячий жир випускає дуже високої якості, відгуки лікарів і пацієнтів про Актив Омега-3 (Doppelherz Aktiv Omega-3) - тільки позитивні, тим більше, що ціна продукту - досить прийнятна. При регулярному прийомі значно знижується ризик розвитку захворювань серця і судин. У продукті міститься не тільки Омега-3, він збагачений вітаміном Е. При регулярному прийомі нормалізується мозковий кровообіг, поліпшується пам'ять і підтримується імунітет. Таблетки Омега-3 можна приймати вагітним жінкам і в період лактації.
    • Myprotein. Омега-3 Myprotein (Майпротеін) має величезне значення для здоров'я серця. До складу капсул входять ЕПК і ДКГ, що дозволяють підтримувати здоров'я і досягати максимальних результатів на тренуваннях. Myprotein Omega-3 є недорогою і зручною альтернативою, завдяки якій не потрібно розраховувати раціон харчування і готувати спеціальні страви.

     

    Дозування Омега-3 для дітей - 500 мг, дорослим риб'ячий жир рекомендується приймати капсулами по 1000 мг, у кожного продукту є інструкція, в якій детально розписано, як пити добавку і можливі побічні ефекти. Фахівцем може бути призначена збільшена доза, але це можливо тільки після здачі спеціального аналізу.

Омега-3 - який краще?

Чи потрібно приймати Омега-3? Щоб отримати відповідь на це питання, досить проконсультуватися з лікарем. Омега-3 має корисні властивості, склад вітамінів дозволяє досягти значних результатів при регулярному правильному вживанні. При покупці необхідно звернути увагу на сертифікати якості, які обов'язково повинні бути в наявності у продавця. На упаковці Омега-3 обов'язково повинен бути опис продукту, інформація про те, як зберігати добавку. Про те, як вибрати Омега 3-6-9, який виробник краще, завжди можна дізнатися в спеціалізованих рейтингах. Дозування повинне строго дотримуватися, його повинен призначати фахівець.

 

Препарат випускається в рідкому вигляді і в формі капсул. Якщо з'явився неприємний запах, можливо, почалося окислення, добавку вживати не можна. Рідку форму слід зберігати в холодильнику, тара повинна бути виготовлена з темного скла.

 

Чим корисний Омега-3 - можна дізнатися самостійно, досить звернутися на сайт vitaworld.com.ua. У каталозі представлені вітаміни і харчові добавки від провідних виробників. При необхідності виконується швидка доставка.

← Попередня Наступна →
Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top