Як правильно приймати вітаміни і де їх знайти

Як правильно приймати вітаміни і де їх знайти

Нашому організму необхідне регулярне надходження мінералів, вітамінів, амінокислот, пробіотиків і інших мікроелементів. Біологічно активні добавки є одним з найпростіших способів потрапляння корисних речовин в організм. Дізнайтеся, як орієнтуватися в різноманітних вітамінних продуктах і де купити найкращі БАДи.

Харчові добавки та комплексні вітаміни

Величезний вибір харчових добавок з вмістом вітамінів і мінералів існує на українському ринку. Деякі продукти містять тільки один вітамін, в той час як інші є так званими полівітамінними комплексами, які містять комбінацію вітамінів, мінералів і мікроелементів.

Вітаміни або витягуються з натуральних продуктів, або виробляються синтетичним шляхом. Вітамін А, наприклад, пропонують в формі натурального риб'ячого жиру. А вітаміни групи В виробляються з дріжджів або печінки. Вітаміни С часто беруться з дрібних ягід або цитрусових, а вітамін Е з соєвих бобів чи кукурудзи.

Проста інструкція або як застосовувати полівітаміни

Американські, канадські і європейські виробники, з якими ми співпрацюємо, вкладають детальну інструкцію з прийому БАДів. Вона обов'язково містить інформацію про максимальну добову дозу, що рекомендується, дані про те, коли приймати вітаміни, наприклад, краще вранці, після сніданку.

Найчастіше добавки розводять або запивають чистою водою, іноді дозволяють використовувати сік або навіть смузі. Деякі приймаються натщесерце, інші з невеликою кількістю їжі, щоб допомогти зменшити подразнення шлунку. В основному вітаміни приймаються після їжі. У деяких випадках занадто багато їжі може зменшити поглинання речовин. Терміни використання обов'язково написані в інструкції, їх необхідно дотримуватися.

При неправильному використанні вітаміни дуже швидко виводяться разом з сечею і не дають ніякого ефекту. Особливо це відноситься до водорозчинних вітамінів B і C, в той час як жиророзчинні вітаміни A, D, E і K можуть залишатися в організмі до одного дня.

Якщо потрібна консультація про прийом вітамінів, зателефонуйте нам в VitaWorld і наші нутриціології допоможуть Вам з усіма питаннями. Саме наші працівники мають і досвід, і детальну інформацію про те, яким чином вживати ту чи іншу добавку, а також зможуть підібрати продукт, необхідний саме Вам.

 

Яку форму випуску краще вибрати

Існує величезний вибір доступних на ринку різних форм випуску вітамінів і комплексів. Вибирайте з точки зору зручності використання. Наприклад, якщо Вам більше подобаються капсули, які можна приймати лише раз на день, а потім забути про таблетницю до наступного дня. Отже, зустрічаються найчастіше капсули і таблетки, а також існують порошки, рідини і льодяники.

Капсули випускаються в желатинової оболонці, також існують вегетаріанські версії в гелевій. Їх легко приймати, можна запити водою або соком, взяти з собою на роботу або відпочинок, це дуже зручна форма. Майже схожі за властивостями таблетки, одна з найпопулярніших видів виробництва БАДів.

Порошок необхідно розводити з напоями або водою, деякі можна використовувати для готування їжі, наприклад, порошок колагену можна додати в тісто і спекти печиво.

Краплі приймаються як в чистому вигляді, так і в рідинах, багато спортивного харчування випускається саме в рідкій формі.

Світ Вітамінів - надійний магазин для підтримки Вашого здоров'я

Ми дбаємо про здоров'я кожного клієнта, допомагаємо підібрати кращі біологічно активні добавки, вибрати вітаміни і моментально доставити в будь-який регіон України, Новою Поштою або кур'єром. Всі сертифікати якості знаходяться в режимі онлайн, наші партнери - великі і відомі всім американські і європейські компанії. Найвигідніші ціни і висока якість - наші переваги перед конкурентами!

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top