Міка Бжезинськи у 54 роки

Вітамін D є важливим доповненням до раціону, яке необхідно приймати у будь-якому віці, щоб залишатися здоровою. Але коли вам за 50, збільшується ризик розвитку гіпертонії, остеопорозу, раку товстої кишки та раку шлунка. БАДи з вітаміном D стали у США другими за поширеністю, споживані мільйонами американців, поступаючись лише звичайним мультивітамінам.

Перелік продуктів, багатих на вітамін D

Він невеликий, і включає лише кілька продуктів, таких як збагачене молоко, збагачені злаки та жирна риба (лосось, скумбрія та сардини). Це ускладнює вдоволення ваших щоденних потреб у нутрієнті тільки за рахунок дієти. Якщо ці продукти не присутні у вашому раціоні регулярно, то, скоріш за все, ви не отримуєте достатньої кількості вітаміну D. Коли ви перебуваєте на сонці, ваш організм може виробляти його, але якщо ви не лежите і не загоряєте на сонці щодня, здатність вироблення вітаміну D різко знижується, особливо взимку.

Користь вітаміну D для жінок старших 50

Здатні зміцнити кістки. Вітамін D і кальцій працюють напарниками, підтримуючи здоров'я кісток. Ваш скелет засвоює кальцій тільки тоді, коли є вітамін D. Ці нутрієнти збільшують міцність кісток і запобігають їхній крихкості, відомій як остеопороз. Жінкам у постменопаузі необхідно приймати БАДи з кальцієм та вітаміном D, щоб уникнути переламів кісток.

Зменшують депресію. Депресія виникає частіше у пізньому віці, після 50 років. За нею слідує фізичний біль, психічна або соціальна дисфункція та хронічний біль.

Знижують ризик раку. Коли вам більше 50, є фактор ризику розвитку деяких видів раку. Дослідження показують, що БАДи з вітаміном D знижують ризик розвитку раку на 20% і у жінок, і в чоловіків.

Нормалізують кров'яний тиск та здоров'я серця. Гіпертонія – захворювання, що приходить зі старінням. Прямий зв'язок між низьким рівнем вітаміну D і високим тиском крові очевидний у людей похилого віку, старших за 50. Позитивний побічний ефект від регулярного вживання БАДів вітаміну D, поряд зі здоровим харчуванням, полягає у нормалізації артеріального тиску, а також у запобіганні серцевим захворюванням.

Сприяють зміцненню імунної системи. Коли вам виповниться 50 років, сила вашої імунної системи почне поступово знижуватися пропорційно до рівня вітаміну D в організмі. Це призводить до імунних захворювань, таких як COVID, до зростання ризику зараження й іншими сучасними вірусами. Щоб залишатися сильним, захищеним і здоровим, ви повинні дотримуватися політики охорони здоров'я: мити руки, носити захисні маски, провітрювати приміщення, робити щеплення та посилювати їхню дію. Проконсультуйтеся з лікарем щодо приймання вітаміну D. Перш ніж ви приймете рішення, рекомендується здати аналізи на рівень вітаміну D.

П'ять найкращих БАДів вітаміну D

Жувальні цукерки D3 – це чудовий препарат, який легко ковтати. Ці цукерки мають натуральний смак персика, малини або інших ягід і забезпечують підтримку кісток та імунної системи з клінічно доведеною абсорбцією.

Рідкий Вітамін D3 підвищеної сили від компанії Now Foods. Ці натуральні БАДи є найкращими для здоров'я кісток у боротьбі з остеопорозом. У кожній краплі – 1000 міжнародних одиниць (МО) нутрієнту. Регулярне приймання допомагає також імунній функції, покращує настрій та підвищує здоров'я м'язового скелета.

Кальцій 600 мг + вітамін D3. При дуже низькому рівні вітаміну D корисні БАДи, які підтримають не тільки здоров'я кісток, імунної системи та м'язів, а також і здоров'я зубів, зберігаючи їх красивими та міцними. Отримання достатньої кількості вітаміну D та кальцію має вирішальне значення і для загального стану здоров'я і для впевненості в собі.

Жіночі Мультивітаміни 50+ – це напрочуд багатий комплекс вітамінів та мінералів. Крім вітаміну D3 (2000 МО) до нього увійшли вітаміни A, C, E, K та вісім (!) вітамінів групи B, включаючи ніацин та біотин. З мікроелементів препарат посилили: йод, цинк, селен, марганець, хром, молібден, бор та ванадій. У складі присутні органічні овочі та фрукти, ферменти та коензими. Цей виключно насичений склад не лише збереже молодість та посилить імунітет. Він також позбавить від вірусів та інфекцій, захворювань серцево-судинної системи, порушень травлення, болю в суглобах. Крім того, нормалізує гормональний фон, додасть сил і бадьорості, допоможе концентрації, посилить увагу і пам'ять.

Капсули D3 від компанії Solaray виручать у тому випадку, якщо вам потрібно терміново підняти рівень вітаміну D3 в організмі, наприклад, для потужного посилення імунітету. Весь секрет у тому, що в кожній капсулі міститься 20 000 МО нутрієнта. Усього в одній упаковці – 60 капсул.

← Попередня Наступна →
0 Коментарів

Додати коментар

Ім'я

Emails

Напишіть коментар

Back to Top